Momente uluitoare în Casa iubirii! Laurențiu a chemat-o pe Bianca în camera roșie! „Îți fac un dans dacă vrei!” Concurenta a acceptat întâlnirea cu o condiție! Iată ce trăiri s-au declanșat în sufletul lui Alexandru

Author: Ana Filip
Actualizat: 26 apr 2023, 19:04
Foto(4)

Răsturnare de situație în Casa iubirii! Bianca și Laurențiu s-au întâlnit în camera roșie! Iată cum a reacționat Alexandru, în momentul în care a aflat că cei doi au ajuns la un pas de a se sărută! „Îi place de el și se poate întâmpla ceva!”

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, au parte în fiecare ediție de noi controverse, momente palpitante și chiar răsturnări neașteptate de situație, care ii pun la grele încercări mai ales pe cei care formează deja un cuplu în cadrul show-ului. După ce la începutul acestei săptămâni, Bianca și Alexandru au trecut prin momente extrem de dificile, ajungând la un pas de despărțire, treptat lucrurile dintre cei doi concurenți s-au redresat și au decis să meargă împreună mai departe.

În ediția de astăzi, însă, lucrurile au căpătat o întorsătură uluitoare, în clipă în care Laurențiu a decis să o invite pe Bianca în camera roșie, iar Laurențiu a trăit din nou clipe de coșmar și frământări uriașe.

Momente uluitoare în Casa iubirii! Laurențiu a chemat-o pe Bianca în camera roșie! „Îți fac un dans dacă vrei!”

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, Laurențiu a pus la cale un joc de senzație și i-a transmis Biancăi în fața tuturor că o așteaptă în camera roșie, pentru a-i da un pupic pe obraz.

Pusă într-o situație extrem de delicată din nou, Bianca a încercat din răsputeri să refuze invitația lui Laurențiu, însă a fost asaltată atât din partea fetelor, cât și din partea băieților de îndemnuri și multă presiune menite să o convingă să meargă în camera roșie.

În tot acest timp, Alexandru a așteptat tăcut și în același timp măcinat de gelozie, răspunsul Biancăi și a sperat că această să refuze categoric invitația lui Laurențiu.

Însă în cele din urmă, concurenta a acceptat cu o condiție să urce în camera roșie și anume că Laurențiu să preia asupra lui toată vina, în cazul în care Alexandru se va supăra pe ei.

Citește și: Emma a recunoscut că are sentimente pentru un băiat pe care l-a cunoscut pe TikTok și care i-a trimis flori la hotel! Concurenta a făcut mărturisiri uluitoare! „Nu i-am dat eu adresa băiatului”

Bianca: O promisiune: că dacă mă cert cu Alexandru... tu ești responsabil!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Laurențiu: Da, îmi iau tot pe mine, promit! Îți dau cuvântul meu de onoare că iau tot pe mine!

Bianca: Vezi, ești responsabil de cuvântul tău!

În timp ce Bianca a urcat în camera roșie pentru a se întâlni cu Laurențiu și pentru a se lăsa sărutată pe obraji, Alexandru a privit cu dezamăgire și tristețe spre monitor și le-a spus colegilor lui că s-a supărat teribil și pe ei pentru că au încurajat-o și au îndemnat-o pe Bianca să se vadă cu Laurențiu.

Citește și: Laurențiu iese la atac și o invită pe Bianca în camera roșie! Șatena se lasă greu, însă, în final, acceptă. Sărutul dintre cei doi este cireașa de pe tort

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?