Momentul adevarului! A fost sau nu Raluca Badulescu vreodata parasita de Sarbatori? In raspunsul ei apare si numele lui Catalin Botezatu!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 ian 2018, 10:14

Raluca Badulescu are o personalitate unica. Vedeta Kanal D este exuberanta, sincera, amuzanta si inteligenta, asa ca a atras dintodeauna multi oameni in jurul ei.

Vedeta era cunoscuta in cercurile mondene drept una dintre putinele persoane despre care toti ceilalti vorbeau frumos. Nu era niciodata tinta barfelor rautacioase chiar daca avea cateva kilograme in plus si intotdeauna ii sprijinea pe cei care-i cereau ajutorul.

Ei bine, de cand este jurata la fashion show-ul "Bravo, ai stil!", Raluca Badulescu a devenit o celebritate pe care romanii o adora.

Stilul vestimentar, atitudinea inconfundabila si ticurile verbale amuzante ale protagonistei noastre sunt o sursa de inspiratie pentru foarte multe tinere.



Marturisim ca am fost curiosi sa aflam daca o femeie extraordinara cum este Raluca a fost vreodata parasita de Sarbatori. Sau poate, cine stie, a parasit ea pe cineva... Aflati insa ce a raspuns faimoasa jurata.


"Am o memorie selectiva. Imi amintesc doar ce imi convine. Nu cred ca am fost singura de Craciun sau de Revelion. Se poate sa nu fi avut intr-un an iubit sau sot, dar am avut langa mine prietenii pe care-i am de 20 de ani printre care se numara si Catalin Botezatu sau Vali Punga, fostul meu
sot..."

Vezi continuarea declaratiei pe wowbiz.ro
 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.