Momentul care a produs ruptura dintre Keremcem si Ezgi Asaroglu! Opt camere de filmat au vazut fata actritei care s-a schimbat atunci cand iubitul ei a vorbit despre casatorie. Imagini in premiera cu cei doi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iul 2022, 01:50

Actrita Ezgi Asaroglu a fost luata prin surprindere de raspunsul iubitului ei de la acea vreme, Keremcem in legatura cu casatoria, iar reactia ei a fost una pe masura.

Lui Ezgi Asaroglu nu prea i-a picat bine raspunsul pe care iubitul ei de la acea vreme, Keremcem, care intrebat daca au planuri de casatorie, el a raspuns ca nu se concentreaza pe acest aspect spre dezamagirea vizibila a actritei care astepta raspunsul incordata. Fata ei s-a schimbat radical dupa ce Keremcem a comentat acest detaliu din viata privata. Iar la randul ei, actrtita a fost nevoita sa continue in acest sens raspunsul lui Keremcem si sa spuna ca nici nu viseaza la casatorie si nu s-a visat niciodata mireasa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa, se putea observa inca de atunci deznadejdeaza actritei in legatura cu acest subiect.

Mai mult, surse apropiate spun ca lipsa intentiilor lui Keremcem de a-si oficializa relatia cu Ezgi a dus la ruperea relatiei lor. Actrita isi dorea o casatorie cu iubitul ei. Video il puteti vedea aici!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.