Momentul în care Adi Minune a plecat cu portbagajul plin de bani de la o cântare: „Îmi dădea câte o bancnotă de 10.000” Unde a câștigat artistul cei mai mulți bani

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 30 mai 2024, 12:55

Momentul în care Adi Minune a plecat cu portbagajul plin de bani de la o cântare: „Îmi dădea câte o bancnotă de 10.000” Unde a câștigat artistul cei mai mulți bani

Sursa: Captură YouTube

Adrian Minune a dezvăluit cât de mulți bani a strâns în urma cântărilor, dar și cel mai semnificativ moment: când a plecat acasă cu un portbagaj plin de bani.

Adrian Minune este unul din cei mai cunoscuți și de succes interpreți de manele din țară. Artistul nu s-a sfiit să recunoască faptul că a fost un moment în viața sa în care a plecat acasă cu o valiză plină de bani.

Momentul în care Adi Minune a plecat acasă cu portbagajul plin de bani

Cântărețul de manele a dezvăluit în timpul podcast-ului găzduit de Bursucu' faptul că întâmplarea a avut loc în anii 2000, atunci când acesta se afla în Las Vegas.

Citește și: „Cum să divorțez dacă oricum fac ce vreau?” Adrian Minune a vorbit despre infidelitate în relația cu soția lui. Ce reguli i-a impus Cati Simionescu

„Da, în 2000, în Las Vegas. Era plin de bani și de multe alte chestii.

Mai e și o altă poveste: un domn îmi dădea câte o bancnotă de 10.000

de lei. Îmi zicea: piticule, vreau să văd cât poți tu să-mi cânți și atâția bani îți dau și m-am pus la mintea lui.

Am cântat de la 10 seara până la a doua zi la 12 ziua, iar colegii mei nu au cântat deloc, nici Florin Salam, nici Liviu Puștiu, nici Vali Vijelie, nici cine mai era atunci, nu mai știu.

Păi de ce? Dacă a trecut băiatu la microfon, lasă că ia băiatul bani și îi împarte cu voi, nu?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Îmi dădea bancnote de 10.000 de lei, alea cu Bălcescu. Mi le arunca în piept. Foarte mulți bani dădea,” a

spus Adrian Minune în cadrul podcastului.

Unde a investit Adrian Minune cei mai mulți bani

Adrian Minune i-a dezvăluit lui Bursucu' faptul că, pentru el, contează foarte mult prezența. Acest lucru era de așteptat, având în vedere meseria pe care o practică.

Cu toate acestea, Adi Minune a recunoscut că, deși își dorește o schimbare totală a garderobei, mai așteaptă ceva timp până când va mai slăbi, iar atunci va investi din nou în haine.

Citește și: Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei

„Trebuie să arăt țiplă când ies din casă, nu? Nu am investit în haine încă, pentru că încă slăbesc. Mi-am mai modificat câte ceva, mi-am mai comandat câte ceva.

Vreau să-mi schimb garderoba. Încet încet îmi comand,” a mai spus acesta.