Momentul in care Fahryie Evcen i-a spus, pentru prima data, "DA" lui Burak Ozcivit (Kemal din "Dragoste infinita")! Uite cat de bine ii sta in rochie de mireasa!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 02 iun 2017, 18:27

Ce idoi s-au cunoscut in 2015, pe platourile de filmare ale filmului "Aşk Sana Benzer", o comedie romantica despre un patronul unui mic restaurant de provincie care se indragosteste de o tanara misterioasa.

La momentul respectiv, Burak Ozcivit avea o relatie de mai bine de trei ani cu Ceylan Çapa, fiica unui miliardar turc iar Fahryie Evcen venea dupa o relatie cu starul turc Ozcan Deniz, insa intre cei doi colegi a fost dragoste la prima vedere. Burak a parasit-o pe Ceylan pentru Fahriye si cuplul a devenit instant printre cele mai mediatizate din Turcia.

Cei doi au decis sa isi uneasca destinele pe 29 iunie 2017.

Citeste si: EMIR din "Dragoste infinita" si-a luat in serios rolul de tata al micutei DENIZ! Iata cum se joaca cei doi in culise si cum da in mintea copiilor sarmantul KAAN URGANCIOGLU! VEZI un filmulet savuros cu cei doi!

Citeste si: AYHAN (prietenul lui Kemal in "Dragoste infinita"), unul dintre cei mai apreciati actori din industria serialelor turcesti! KEREM ALISIK a stabilit cele mai frumoase relatii de prietenie cu mai tinerii sai colegi, insa cel mai mult s-a atasat de micuta DENIZ! VEZI imagini spectaculoase!

Citeste si: AYHAN (prietenul lui Kemal in "Dragoste infinita"), unul dintre cei mai apreciati actori din industria serialelor turcesti! KEREM ALISIK a stabilit cele mai frumoase relatii de prietenie cu mai tinerii sai colegi, insa cel mai mult s-a atasat de micuta DENIZ! VEZI imagini spectaculoase!- See more at: https://www.kanald.ro/asu-din-dragoste-infinita-asa-cum-n-ai-vazut-o-niciodata-iata-cum-arata-in-costum-de-baie-frumoasa-melisa-asli-pamuk-si-unde-a-fost-surprinsa-17015963#sthash.o4D754xi.dpuf
Citeste si: AYHAN (prietenul lui Kemal in "Dragoste infinita"), unul dintre cei mai apreciati actori din industria serialelor turcesti! KEREM ALISIK a stabilit cele mai frumoase relatii de prietenie cu mai tinerii sai colegi, insa cel mai mult s-a atasat de micuta DENIZ! VEZI imagini spectaculoase!
- See more at: https://www.kanald.ro/asu-din-dragoste-infinita-asa-cum-n-ai-vazut-o-niciodata-iata-cum-arata-in-costum-de-baie-frumoasa-melisa-asli-pamuk-si-unde-a-fost-surprinsa-17015963#sthash.o4D754xi.dpuf

Iata, mai jos, o fotografie din filmul "Aşk Sana Benzer" in care personajele interpretate de cei doi se casatoresc:

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal), LUNA DE MIERE-SURPRIZA pentru viitoarea sa sotie, FAHRIYE EVCEN! Iata unde se vor relaxa cei doi indragostiti si ce SUMA FABULOASA are de gand sa cheltuie celebrul actor!

CIteste si: NESLIHAN ATAGUL (NIHAN) si micuta DENIZ, relatie speciala MAMA-FIICA si in afara platourilor de filmare! Iata cat de mult s-a atasat actrita de frumoasa fetita si cum a reactionat sotul ei, KADIR DOGULU atunci cand a cunoscut bebelusul-fenomen! VEZI un filmulet fabulos!

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.