Momentul în care Floricica Dansatoarea a fost marcată de moartea soției lui Florin Salam! Ce a putut să o întrebe manelistul: „Blestemat să fie”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 sep 2023, 08:20

Ce a putut să o întrebe manelistul „Blestemat să fie”

Sursa: Facebook Florin Salam/Floarea Dragomir - colaj Kanal D

Pe data de 12 aprilie 2009, soția lui Florin Salam, Ștefania Salam, cunoscută drept Fănica, a murit în urma unei ciroze hepatice, la doar 27 de ani.

După ce s-a infectat cu virusul hepatitei C, Fănica, soția lui Florin Salam, a făcut septicemie urmată de blocaj renal. Medicii care au operat-o la vremea aceea i-au găsit în abdomen două kilograme de puroi.

Ce a putut să o întrebe Florin Salam pe Floricica Dansatoarea

Deși nu au petrecut extrem de mult timp împreună, ci doar șapte luni, Floarea Dragomir, cunoscută drept Floricica Dansatoarea, și Fănica erau destul de apropiate, din spusele celebrei „pacifiste”.

Florin Salam nu a știut niciodată că soția lui era bolnavă, motiv pentru care, după moartea ei, manelistul a întrebat-o pe Floricica dacă știa că Fănica suferă de o boală. 

Citește și: Bucurie mare în familia lui Florin Salam! Manelistul va fi bunic pentru a treia oară. Care dintre copii îi va oferi un nou nepoțel

„Știți ce mi-a zis Florin când a murit Fănica, nevasta lui? Floricica, am și eu o întrebare la tine (n.r.:

a spus Florin Salam), că el știa că eu stau cu ea (n.r.: cu Fănica), dar stătea și mama ei și soră-sa aia mare, dar eu stăteam mai mult cu ea, pe mine mă lua. Floricica, tu ai știut că nevasta mea e bolnavă? (n.r.: a întrebat Florin Salam) Și eu i-am zis lui Florin Salam: blestemat să fie omul care a știut că e bolnavă prietena mea, nevasta ta.
Păi eu dacă știam că e bolnavă nevasta ta, eu nu-ți spuneam ție? Eu îți spuneam, dar eu nu am știut că e bolnavă”
, a povestit Floricica Dansatoarea care a fost, la acea vreme, șocată de întrebarea pe care i-a pus-o cântărețul de manele. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

@ralucacalin01 #foryou #fypシ゚viral ♬ Sad Emotional Piano (main version)- DSproductions

Nimeni nu a știut că Fănica era bolnavă

Nimeni din familia Fănicăi nu a bănuit că ar suferi de vreo boală gravă, nici măcar Floricica Dansatoarea, care a afirmat că ar fi mers cu ea prin spitale dacă ar fi știut aceste lucruri. De multe ori, soția lui Florin Salam se mângâia pe burtă de durere, spunând că este gravidă, lucru care nu a fost adevărat.

Citește și: E incredibil cum arata Betty Salam la nici 3 saptamani dupa ce a nascut! Detaliul observat de fani la corpul ei, multora nu le vine sa creada

„Normal familia ar trebui să știe (n.r.: că e bolnavă), că eu n-am stat toată viața cu Fănica, șapte luni am stat la Fănica. Eu n-am stat la Fănica, eu n-am știut că Fănica e bolnavă.

Și a zis Florin Salam: blestemat să fie omul care a știut că nevasta mea a fost bolnavă și nu a spus!

Și am spus și eu: blestemat să fie cel care a știut că prietena mea e bolnavă! Lui Florin Salam i-am zis, ca să mă creadă. Dumnezeu să-l blesteme, că eu dacă știam că Fănica e bolnavă, păi eu stăteam cu ea în spitale, dar n-am știut. Ea mi-a spus că e gravidă, și când venea Florin Salam râdea, dar nu-i arăta că e bolnavă”, a mai povestit Floricica Dansatoarea.