Momentul în care iaht de lux se scufundă în mare, după ce a fost lovit de furtună - Video

Autor: Alina Petre
Actualizat: 24 mai 2023, 05:15

Un iaht s-a scufundat

Un iaht s-a scufundat în largul coastei Italiei după ce a fost lovit de furtună. Momentul a fost înregistrat video.

Un iaht s-a scufundat în largul coastei Italiei după ce a fost lovit de furtună. Nouă persoane au fost salvate înainte ca ambarcațiunea să se scufunde.

Imaginile au surprins momentul în care iachtul de 40 de metri s-a scufundat în Marea Mediterană după ce a fost lovit de o furtună.

Citeste si: Tragedie în Grecia! O navă cu 50 de oameni la bord s-a scufundat- Autoritățile elene intervin de urgență

9 persoane au fost salvate 

Un iaht de 40 de metri la bordul căruia se aflau nouă persoane s-a scufundat la aproximativ 15 km de coastele localității Catanzaro Marina din regiunea Calabria, potrivit theindependent.co.uk.

Nava de lux, naviga de la Gallipoli la Milazzo peste noapte, sâmbătă, când a avut probleme la aproximativ 15 km de portul italian Catanzaro.

Toți membrii echipajului și pasagerii au fost salvați și nerăniți, a declarat paza de coastă pe Twitter.

A fost demarată o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un alt iacht de lux s-a scufundat, în luna mai

Nu este primul incident în care un iaht care se scufundă a captat atenția pe internet.

În luna mai, rapperul Cardi B a postat pe rețelele de socializare imagini cu un iaht care se scufundă în apropierea hotelului ei în timp ce ea se afla în vacanță într-o locație necunoscută.

Artista a putut fi auzită țipând în timp ce a întrebat dacă nu există o „barcă mare care să o salveze”.

În cele din urmă, ea a spus „la revedere” când a dispărut în apă. Ea a clarificat mai târziu că nimeni nu era la bord.

În aceeași lună, trecătorii au văzut cum un alt iaht de milioane de dolari, Rendevous, s-a scufundat în portul Torquay, un port din sud-vestul Angliei, după ce a izbucnit un incendiu la bord.

Autoritățile au avertizat potenţială poluare a aerului şi a apei deoarece iahtul transporta aproximativ nouă tone metrice de motorină.

Și la începutul acestei luni, Aria SF de 145 de picioare a luat foc în largul insulei Baleare Formentera în Spania, într-un incident care a fost, de asemenea, surprins de cameră și distribuit pe scară largă pe rețelele de socializare.

Cei de la bord au fost evacuați și nimeni nu a fost rănit, The Guardian raportat. Iahtul de aproximativ 23 de milioane de dolari tocmai fusese livrat proprietarului său.

Citeste si: Alertă de călătorie în Grecia emisă de MAE! După caniculă, meteorologii au lansat o avertizare de furtuni, vijelii și grindină!