Momentul în care Niki Minaj a fost arestată pe aeroportul din Amsterdam! | VIDEO

Autor: Andrei Costanda

Nicki Minaj a postat un mesaj prin care și-a cerut scuze fanilor pentru reprogramarea concertului.

Sursa: Instagram / Nicki Minaj

Nicki Minaj a fost reținută pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam pentru posesie de droguri ușoare, cu câteva ore înainte de un concert în Manchester, dar a fost eliberată și a promis că spectacolul va fi reprogramat.

Nicki Minaj, celebra cântăreață în vârstă de 41 de ani, a fost reținută pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam cu doar câteva ore înainte de a susține un concert la Manchester, Anglia. Incidentul a stârnit un val de reacții și îngrijorări în rândul fanilor, mai ales după ce artista a postat pe platforma X un videoclip în care relata experiența neplăcută prin care trecea.

Nicki Minaj a fost arestată pentru posesie de droguri

În videoclipul postat de Nicki Minaj, se poate observa cum un angajat al aeroportului îi comunică faptul că poliția intenționează să-i percheziționeze toate bagajele.

„Acum au spus că au găsit iarbă și că un alt grup de persoane trebuie să vină aici pentru a cântări țigările”, a declarat artista în postarea ulterioară. Vizibil iritată și dezamăgită, Nicki Minaj a menționat că simte că autoritățile încearcă să o împiedice să participe la toate concertele programate.

Poliția militară olandeză a confirmat că o cetățeană americană în vârstă de 41 de ani a fost reținută pentru posesie de droguri ușoare, subliniind că scoaterea unor astfel de substanțe din Olanda este strict interzisă. Deși numele suspectei nu a fost confirmat oficial de autorități, contextul și declarațiile făcute de Nicki Minaj pe rețelele sociale indică faptul că ea este persoana reținută. Artista a fost plasată în arest, urmând ca ancheta să stabilească detaliile exacte ale incidentului.

După eliberarea sa, Nicki Minaj a publicat un mesaj pe contul său de Twitter, mulțumind fanilor pentru sprijinul oferit.

Citește și: Primele declarații oferite de Miodrag Belodedici după ce a rămas fără permis de conducere! Fostul mare fotbalist a fost oprit de Poliție chiar după meciul Generației de Aur

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Marele handbalist Ștefan Birtalan s-a stins din viață la 75 de ani

Nicki Minaj și-a cerut scuze fanilor pentru reprogramarea concertului

„Mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat pentru mine”, a spus ea, adăugând că în cele din urmă a ajuns la Manchester. Artista a descris experiența neplăcută prin care a trecut, precizând că a petrecut cinci-șase ore într-o celulă de închisoare și că, ulterior, avionul ei a decolat cu o întârziere de 20 de minute.

Deși zborul a durat doar 50 de minute, planul autorităților de a o împiedica să urce pe scenă a avut succes.

Ea a subliniat că astfel de incidente nu sunt o noutate pentru ea, dar a încercat să nu le facă publice pentru a nu afecta relația cu fanii săi.

„Ei fac asta din nou şi din nou şi din nou şi am încercat din greu să nu discut despre asta pentru că voi meritaţi să primiţi ce e bun.

Urăsc să vă implic în orice care nu are ca scop entertainment-ul”, a mai spus artista.

Organizatorii concertului din Manchester au anunțat că spectacolul va fi reprogramat, îndemnând fanii care aveau bilet să îl păstreze. Deși incidentul a creat o mare dezamăgire în rândul fanilor, aceștia au rămas loiali artistei, exprimându-și sprijinul pe rețelele sociale și așteptând cu nerăbdare noua dată a concertului.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: