Momentul în care o roată plină cu oameni se prăbușește într-un parc de distracții: cel puțin 16 victime - Video

Author: Alina Petre
Actualizat: 05 iun 2023, 07:10

Accident într-un parc de distracție

Momentul în care o roată plină cu oameni se prăbușește într-un parc de distracții. Au fost înregistrate cel puțin 16 victime.

Momentul în care o roată plină cu oameni se prăbușește într-un parc de distracții. Au fost înregistrate cel puțin 16 victime.

Citeste si: Accident cu victime în Mehedinți! Un TIR a spulberat o mașină. O femeie a murit, un bărbat și doi copii au fost duși de urgență la spital

Momentul în care o roată plină cu oameni se prăbușește într-un parc de distracții

Cel puțin 16 victime, printre care și copii, după ce roata mare s-a prăbușit fulgerător de la peste 15 metri înălțime.

Incidentul s-a întâmplat în parcul de distracții din Punjab, în nord-vestul Indiei. Roata, plină cu oameni, a căzut de pe turnul care a început să se învârtească rapid, în loc să încetinească mișcarea de rotație.

Din imaginile publicate pe rețelele de socializare se observă impactul violent în urma căderii roții de pe turn.

Șocul a fost atât de puternic, încât, cei aflați în roată sunt aruncați efectiv din scaune în momentul în care aceasta se lovește de platformă.

 

Cel puțin 16 victime

Peste 15 persoane au fost rănite în accident, inclusiv copii. Cinci dintre răniți au ost internați la un spital din apropierea parcului de distracții din Punjab, relatează  DailyMail.  Iar trei bărbați și două femei au fost transportate la un spital de specialitate pentru răni la cap și gât după cădere.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Târgul de distracții Mohali a fost urgent închis, trebuia să continue până la sfârșitul acestei săptămâni, pe 11 septembrie. 

Organizatorii au fugit de la fața locului

Imediat după groaznicul incident, organizatorii au fugit de la fața locului.

Poliția din regiune a deschis un dosar penal împotriva organizatorilor evenimentului pentru lovire și purtare abuzivă, pentru că, potrivit relatărilor martorilor, aceștia au avut un comportament agresiv asupra celor care se aflau în roată.

Oamenii au fost chiar și împinși după cederea roții, pentru a elibera locul cât mai repede.

Poliția a mai anunțat că în curând acuzatul va fi arestat, potrivit  sknewshub.com.

Un carusel s-a rupt în timpul cursei, în Italia

Tragedie într-un parc de distracții din Italia! Un carusel s-a dezmembrat în timpul unei curse, în care se aflau 20 de copii.

Evenimentul tragic a avut loc la un festival din Palma Campania, Napoli, Italia. Cel puțin 20 de copii au fost răniți, duminică, după ce caruselul în care se aflau s-a răsturnat în timpul zborului.

Caruselul s-a rupt, în timp unei curse, în care se aflau 20 de copii. Toți au necesitat îngrijiri medicale, iar o fetită este internată în continuare în spital, în urma rănilor suferite.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale și au oferit îngrijiri la fața locului.

Poliția a deschis o anchetă, iar din primele informații ar fi vorba despre o defecțiune a caruselului.

Citeste si: Cine era tânărul care a murit sâmbătă în accidentul produs pe Șoseaua Antiaeriană, din Capitală- Detalii tulburătoare

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.