Momentul în care o tânără de 21 de ani a născut într-un avion, la aproximativ 11.000 m înălțime. Medicul i-a dat voie să zboare, deși se afla în 32 de săptămâni

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 31 oct 2022, 18:03

Momentul în care o tânără de 21 de ani naște într-un avion, la aproximativ 11.000 m înălțime. Medicul i-a dat voie să zboare, deși se afla în 32 de săptămâni

Sursa: dailymail.co.uk

O tânără de doar 21 de ani a născut într-un avion, la aproximativ 11.000 de m înălțime. Aceasta era însărcinată în 32 de săptămâni, dar, chiar și așa, medicul i-a dat voie să zboare.

Toate mamele țin minte ziua în care copilul lor a venit pe lume, dar Kendria Rhoden, cu siguranță, nu va uita niciun detaliu, deoarece a născut într-un avion, la aproximativ 11.000 m înălțime.

O tânără de 21 de ani a născut în avion, în timpul zborului

Aceasta a intrat în travaliu chiar în timpul zborului, însărcinată fiind în 32 de săptămâni.

Aceasta zbura spre Republica Dominicană, iar momentul în care i s-a rupt apa a luat prin surprindere pe toată lumea, deoarece medicul i-a permis acest lucru.

Avionul a decolat din Statele Unite ale Americii, iar Kendria Rhoden a intrat în travaliu după doar 30 de minute, moment în care toți pasagerii s-a mobilizat, pentru a o ajuta.

Proaspăta mămică a spus că, la început, a simțit niște crampe, dar, după aproximativ 30 de minute, și-a dat seama că urmează să aducă pe lume băiatul pe care îl poartă în pântece.

„Acestea (n.r. crampele) au continuat și la 34 de minute de la începerea zborului mi s-a rupt apa.

Echipajul de cabină a fost de mare ajutor... Îmi amintesc că toată lumea ne filma când coboram din avion și toți îmi spuneau felicitări”, a spus aceasta, conform Daily Mail.

Citeste si: Cine era Mihai, tânărul care a murit la 19 ani, după ce a fost torturat și ținut în sclavie timp de zece ani

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nașterea a avut loc în septembrie, iar Kendria trebuia să nască în această perioadă, la finalul lunii octombrie. Sora ei a distribuit clipul pe TikTok, acolo unde s-a viralizat.

„Am fost șocată. Am tot întrebat-o dacă este sigură până când s-a ridicat și tot scaunul era udat!”, a povestit sora acesteia.

Kendalee, sora ei, a apăsat butonul de panică

Imediat ce butonul de panică a fost apăsat, „însoțitorii de bord s-au grăbit să vină” la ea, iar Kendalee i-a anunțat și pe membrii familiei, întrucât și aceștia se aflau în același avion. Pilotul a rugat persoanele care au experiență medicală să o ajute pe Kendria să își aducă fiul pe lume.

„Din fericire, au fost patru persoane care au venit în ajutorul surorii mele.

A fost dusă în partea din spate a avionului și, după 20 de minute extrem de stresante, s-a făcut un anunț că avem un nou pasager la bord, un băiețel frumos pe nume Skylen”, a mai spus mătușa micuțului.

Citeste si: Vlăduța Lupău a dezvăluit ce nume ar fi ales dacă năștea fetiță. Artista a spus totul pe o rețea de socializare: ”Mi-am dorit foarte mult”

Deoarece acesta a fost născut prematur, Skylen a trebuit să stea, timp de patru zile, în unitatea de terapie intensivă neonatală.

Familia a împărtășit mai multe imagini cu micuțul și chiar și pilotul a fost extrem de încântat de noul lui pasager.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.