Momentul în care un avion s-a prăbușit în timpul aterizării. Ce s-a întâmplat cu pasagerii - VIDEO

Author: Alina Petre
Actualizat: 19 apr 2023, 02:25

Avion prăbușit la aterizare

Un avion s-a prăbușit și s-a prăbușit la aterizarea pe aeroport. Incidentul s-a petrecut în capitala Somaliei, Mogadiscio.

Un avion s-a prăbușit și s-a răsturnat la aterizarea pe aeroportul din capitala Somaliei, Mogadiscio. În aeronavă se aflau 36 de persoane la bord, din fericire nu au existat victime.

Pasagerii au fost cuprinși de panică, după ce avionul s-a prabușit, chiar în timpul aterizării. Un fum negru și gros care se ridică deasupra pistei de aterizare.

Imagini cu momenul în care avionul s-a prăbușit

Momentul în care avionul s-a prăbușit și s-a răsturnat la aterizare a fost surprins video. Pe filmare se vede un fum negru și gros care se ridică deasupra pistei de aterizare.

Avionul, un Fokker 50, apare în imagini cu trenul de aterizare în sus.

Aeronava aparținea companiei Jubba Airways și efectua o cursă internă din orașul Baidoa spre capitală.

Din fericire, pasagerii și echipajul au fost cu toții salvați, potrivit autorităților aeroportuare, citate de presa de stat.

Cauza accidentului nu este încă cunoscută.

Compania Jubba Airways a spus că va publica mai multe informații despre ceea ce s-a întâmplat „pe măsură ce acestea vor fi disponibile”.

 

Avion prăbușit pe o șosea, în Belgia

Un accident aviatic s-a produs în Belgia, lângă Bruges. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe o stradă, iar momentul a fost filmat de trecători.

Avionul cu două locuri s-a izbit de un trotuar din suburbiile Bruges.

În imaginile surprinse de martori, se poate observa cum pilotul reușește să părăsească avionul imediat după accident, fără ajutor. Bărbatul a scăpat cu răni ușoare și a fost externat de la spital în aceeași zi. L-a ajutat faptul că aparatul de zbor avea la bord un sistem de parașutare de urgență, fapt ce a atenuat impactul.

Pompierii au ajuns în scurt timp la locul accidentului pentru a evita un posibil incendiu.

Pilotul a povestit anchetatorilor că a pierdut controlul avionului, în urma unor defecțiuni.

Poliția din Bruges investighează incidentul pentru a stabili cu exactitate cauza și circumstanțele producerii accidentului aviatic.

 

Citeste si: Motivul pentru care prețul biletelor de avion va crește în perioada următoare. Ce îi așteaptă pe turiști

 

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.