Momentul în care un polițist lovește în plin o femeie pe o trecere de pietoni din București. Bărbatul se afla în misiune

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 sep 2024, 21:10

Momentul impactului a fost surprins de camera unui alt motociclist aflat în zonă și a fost descris drept unul șocant

Sursa: captură video Digi24

Un accident grav a avut loc în Piața Victoriei din Capitală, unde un polițist pe motocicletă a lovit în plin o femeie care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

Momentul impactului a fost surprins de camera unui alt motociclist aflat în zonă și a fost descris drept șocant.

Citește și: Tânăra cu chip de înger care a murit la doar 23 de ani. Daniela venise în țară să își petreacă concediul alături de familie. O plimbare i-a fost, însă, fatală

Polițistul se afla în misiune

Femeia în vârstă de 36 de ani se afla pe trecerea de pietoni alături de alte persoane când motociclistul polițist se apropia cu semnalele luminoase și acustice pornite.

Din păcate, agentul nu a reușit să o evite, iar femeia nu a avut timp să se ferească și a fost lovită în plin de vehicul.

După impact, polițistul a reacționat imediat, a coborât de pe motocicletă și a apelat serviciul de urgență 112. O ambulanță a sosit rapid la fața locului și a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale. În paralel, colegii motociclistului au sosit pentru a efectua cercetările necesare la locul accidentului.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

În ce stare se află femeia

Potrivit sursei Observator, motociclistul a declarat că femeia pe care a lovit-o era foarte speriată și a fost transportată la spital pentru mai multe îngrijiri medicale. 

„Doamna s-a speriat, se pare. Vă daţi seama că suntem oameni cu toţii şi nimănui nu îi este plăcut să fie implicat într-un eveniment rutier", a declarat Mihai, poliţistul implicat în accident.

Citește și: Cine este polițistul din Gorj care a murit în timp ce încerca să taie iarba din curte. Radu era tatăl a doi copii și un agent respectat în colectivul său

Motociclistul a fost testat pentru alcool și droguri, însă rezultatul a fost zero, eliminând astfel suspiciunea consumului de alcool sau de substanțe interzise. În prezent, autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte ale accidentului.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.