Momentul în care un român este filmat în timp ce cără cadavrul unei tinere, într-un tomberon - Detalii șocante

Author: Alina Petre
Actualizat: 20 apr 2023, 04:00

Român filmat cu un cadavru în tomberon

Sursa: Thesun.co.uk

Un român a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce cără cadavrul unei tinere, într-un tomberon. Incidentul s-a petrecut în Marea Britanie.

Un român stabilit în Marea Britanie a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce cără cadavrul unei tinere, într-un tomberon. 

Românul, un șofer de TIR în vârstă de 64 de ani, a lovit-o pe femeia de 20 de ani, în zona capului, cu un ferăstrău electric, până a omorât-o. Totul s-a întâmplat în casa sa din Londra.

Bărbatul român riscă închisoare pe viață

Neculai Paizan, un român în vârstă de 64 de ani stabilit în Marea Britanie, riscă închisoare pe viață după ce a fost găsit vinovat pentru uciderea unei tinere.

Conform anchetatorilor, bărbatul a pus cadavrul victimei într-un tomberon, pe care mai apoi l-a îngropat într-un parc.

Tânăra a fost găsită îngropată într-un parc, sub un morman de crengi și bușteni, la o lună după ce a fost dată dispărută, pe 11 mai anul trecut.

Trupul ei era înfășurat într-o pungă de plastic neagră cu un cordon legat în jurul gâtului. Bărbatul a declarat că s-a trezit și a găsit-o pe tânără moartă după ce aceasta l-ar fi drogat.

Oribila crimă a avut loc în luna mai a anului trecut, însă forțele de ordine au publicat imaginile acum.

Poliția a publicat imagini în care acesta apare în timp ce căra cadavrul tinerei cu un tomberon.

Citeste si: Meteorologii britanici emit prima avertizare „roșie” pentru căldură excepțională, în condițiile în care recordurile istorice sunt pe cale să fie doborâte

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum s-au cunoscut românul și victima lui

Potrivit anchetatorilor, victima era originară din Ungaria și lucra pentru o fabrică de sicrie.

Cei doi s-ar fi cunoscut cu 18 luni înainte de crimă.

Din primele informații, se pare ca mobilul crimei ar fi fost banii. Românul i-ar fi dat bani victimei, iar aceasta nu i-ar fi înapoiat.

Există mai multe probe care dovedesc vinovăția românului, printre acestea se numără mesaje telefonice, imagini video și sânge care se potrivea cu ADN-ul victimei, găsit într-un container în locuința sa din Londra.

Bărbatul riscă închisoare pe viață, pedeapsa maximă pentru omor în Marea Britanie.

Criminalitatea în Marea Britanie în creștere

Rata criminalității în Londra a crescut enorm în ultimele luni, depășind-o pentru prima dată pe cea din New York City, scrie Dalily Mail. 

Criminalitatea în Londra a crescut cu aproape 40% în doar trei ani, fără a include decesele cauzate de atacurile teroriste.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a, refuzată de Rafael Nadal! Ce propunere i-a făcut suverana Marii Britanii marelui campion de tenis spaniol: "A fost dezamăgitor"