MOMENTUL SOCANT in care un tata si-a aruncat fetita de doi ani in piscina pentru a-i da o lectie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 09:55

Camerele de filmat au surprins momentul terifiant in care Corey McCarthy, un barbat din Arizona, Statele Unite, si-a aruncat fetita de doi ani in piscina.

Corey McCarthy, un barbat din Arizona, Statele Unite, a fost acuzat de rele tratamente aplicate unui minor dupa ce si-a aruncat fara mila fetita, in varsta de 23 de luni, adica aproape doi anisori, in piscina pentru a-i da o lectie. Tatal se afla in prezent in arestul politiei. Barbatul si-a explicat gestul motivand ca a vrut sa-i dea o lectie fiicei sale.

Micuta se jucase cu un pui de catel pe care l-a aruncat, fara sa-si dea seama in piscina.

Barbatul a motivat ca puiul de catel s-ar fi inecat si, astfel, el a incercat sa-i dea o lectiei fetitei sale dorind sa-i arate concret ce se intampla cand arunci animale in apa.

In piscina se mai afla o femeie care iesise pur si simplu sa se relaxeze. A ramas socata de gestul barbatului fata de propria fiica. De altfel, ea a fost cea care s-a dus sa o scoata pe fetita care era extrem de speriata, din apa.
Judecatorii i-au spus tatalui ca trebuie sa invete cum sa-si disciplineze copiii, nu sa se razbune pe acestia. Mama fetitei a ramas muta de uimire cand a vazut inregistrarea video.



Corey McCarthy, tatal fetitei

Samantha, mama fetitei

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.