MOMENTUL TERIFIANT in care o echipa de cercetatori a surprins o SIRENA in adancurile marii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 10:30

Exista sirene? Echipajul unui submarin jura ca au vazut una in adancuri. Ba mai mult, au imaginile video care sa dovedeasca acest lucru!

De mii de ani, fascinatia ca ar exista fiinte in adancurile marii, jumatate oameni, pe jumatate peste, a captivat imaginatia omenirii. Primele insemnari despre sirene apar chiar in epopeea lui Homer, Odiseea. De atunci, povestile cu sirene ne-au incantat de-a lungul vremii.

Sa porneasca, totusi, aceste povesti de la un sambure de adevar? Echipajul unui sumbarin care se afla in adancul Marii Groenlandei a filmat un material care iti da fiori reci.

In clipul de 2 minute si 17 secunde, apare la un moment dat ceea ce pare a fi mana unei sirene sau, cel putin, a unei fiinte jumatate om, jumatate amfibie, iar mai apoi cand privim cu incetinitorul se poate observa silueta unei fiinte stranii, nepamantesti.

Un membru al echipajului tinea o camera, pregatit sa filmez ceva din adancuri, insa in acest moment camerele submarinului au surprins o scena socanta.
Mana unei fiinte atinge suprafata submarinului, dupa care o silueta ciudata se indeparteaza usor.

CLICK pentru a vedea materialul video!

Adevar sau doar o farsa elaborata? Ca intotdeauna, voi decideti!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.