MOMENTUL TERIFIANT in care o FANTOMA li s-a aratat unor turisti. Iti ingheata sangele in vene!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 07 oct 2020, 04:35

Au vrut sa filmeze una dintre cele mai vechi cladiri din Anglia, dar i-au trecut fiori reci cand au observat o prezenta fantomatica la fereastra.

Un grup de turisti a vrut sa filmeze cladirea Ye Olde Man and Scythe din Anglia, veche de peste 763 de ani. Despre aceasta cladire se spune ca este bantuita, iar faima i s-a dus in intreaga lume. Transformata in prezent intr-un pub, multe persoane au declarat ca au trecut prin experiente paranormale in timp ce se aflau fie in vizita, fie se relaxau la un pahar in Ye Olde Man and Scythe.



In timp ce unul dintre turistii care au facut acest clip, le spune celorlalti despre istoria cladirii, o figura luminoasa apare trecator la una dintre ferestre. Turistii sunt convinsi ca lumina ciudata care apare pret de cateva secunde pe camera este o fantoma. Materialul video a facut deja senzatie pe internet! Voi ce parere aveti? Exista cu adevarat fantome?

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.