MOMENTUL TERIFIANT in care o mama si-a surprins bona lovindu-i bebelusul

Editor: Bogdan Mihai Author: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:48

Parintii unui baietel in varsta de un an si jumatate o suspectau pe bona fiului lor de un comportment neadecvat fata de micut.

Prin urmare, pentru a se convinge daca se inseala sau nu, au instalat o camera ascunsa in incaperea unde doarme copilul. Bona, al carui nume nu a fost dezvaluit presei, avea grija de baietelul sotilor Rowena si Jack Churchland din Marea Britanie inca pe vremea cand bebelusul avea 5 luni.

Sotii au putut observa inmarmuriti cum femeia nu numai ca il neglija total pe cel mic, trantindu-l in scarba in patut, dar il mai si lovea din cand in cand, probabil cand bebelusul incepea sa scanceasca.

Sotii Churchland au reclamat bona la politie, sub acuzatia de rele tratamente aplicate unui minor. Femeia a fost arestata, insa, desi a fost data in judecata, a reusit sa scape de inchisoare.

" Eu si sotul meu ne descurcam bine cu banii, dar cu toate astea nu ne-am putut permite sa agajam pe cineva la firma care sa ma inlocuiasca pe perioada concediului de maternitate", a declarat mama baietelului maltratat de bona, pentru Daily Mail.
Sotii Churchland au pornit o afacere cu instalatii de incalzire din care isi castiga existenta." A fost foarte greu pentru mine ca proaspata mamica sa-mi las copilul in grija altei femei, dar afacerea reprezinta singura noastra sursa de venit", a adaugat femeia.



Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri: