MOMENTUL TERIFIANT in care un tanar a fost luat in coarne de un taur pe strada. Medicii in stare de SOC cand i-au vazut ranile!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 sep 2020, 23:40

Un turist american se afla internat in spital cu rani multiple dupa ce a avut ghinionul sa fie luat in coarne de un taur pe strazile din Salamanca, o provincie spaniola.

Zilele trecute s-a desfasurat pe strazile provinciei spaniole un festival de lupte cu tauri. Curios, turistul Benjamin Miller, originar din Satele Unite, a vrut sa fie in mijlocul actiunii. Din pacate, lipsa de experienta in luptele cu taurii lasati liberi pe strazi si-a spus cuvantul. Tanarul a fost luat in coarne din plin de animal.

Ceilalti participanti la festival abia au reusit sa opreasca taurul sa nu-l striveasca pe turistul american.

Medicii au fost socati de ranile acestuia. Barbatul s-a ales cu o rana de 40 de cm in coapse." Nu e cea mai groaznica rana pe care am vazut-o in timpul unui festival cu tauri, insa e printre cele mai adanci", a declarat pentru Huffington Post medicul care l-a operat pe tanar.


Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.