Momentul unic pentru o concurenta "Bravo, ai stil!" Simona Halep a tinut sa se fotografieze cu ea si sa-i multumeasca

Author: Alice Popescu
Simona Halep si-a schimbat look-ul

Laura, o fosta concurenta din sezonul doi "Bravo, ai stil!" a avut sansa sa o cunoasca personal pe campioana mondiala la tenis, Simona Halep.

Cati dintre fanii emisiunii "Bravo, ai stil!" isi mai aduc aminte de Laura din sezonul 2 al emisiunii! De atunci au trecut cativa ani buni si Laura, de profesie hairstylist este unul din cei mai buni din domeniu.

Citeste si: Oana Radu, incurcata in... scenariu! Concurenta a crezut ca a fost la... repetitie! Iata cum au reactionat juratii si ce note i-au oferit Oanei!

Laura de la "Bravo, ai stil!" a ajuns un celebru hairstylist!



De cativa ani incoace, prin mainile Laurei trec numeroase vedete din diverse domenii, insa cea mai remarcabila intalnire a ei este cea cu campioana mondiala la tenis, Simona Halep careia i-a facut o schimbare de look demna de vedetele de la Hollywood. Vedeta tenisului mondial a fost atat de incantata de rezultat incat a tinut sa se fotografieze cu Laura si sa posteze imaginea cu ea pe Instagram.
Se poate spune, astfel, ca pentru Laura este o onoare ca cineva de talia Simonei sa faca acest gest. Insa, de-a lungul anilor, Simona Halep a dat dovada de o modestie iesita din comun avand in vedere statulul sau.

Citeste si: Cristina Siscanu arunca sageti catre adversarele sale! "Intre Deea si Alexandra se va duce o lupta acerba din acest moment!" Urmariti ASTAZI, 19 noiembrie, o noua editie incendiara "Bravo, ai stil! Celebrities", de la ora 23:00, la Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Laura i-a schimbat look-ul Simonei Halep! 



Cat despre Laura, chiar daca nu a stralucit prea mult pe podiumul "Bravo, ai stil!", fiind destul de repede eliminata din concurs, se pare ca exceleaza pe plan profesional si nu doar.  Pe plan profesional, fosta concurenta "Bravo, ai stil!" inregistreaza succes dupa succes, mai nou fiind cooptata in echipa "Miss Universe Romania" pentru a le aranja parul concurentelor.

Citeste si: Legatura exploziva dintre Emily Burghelea si Iancu Sterp de la "Puterea Dragostei"

"Sunt fericita si recunoscatoare pentru aprecierile rezultatelor mele, in primul rand voua pentru ca ma alegeti pentru ca au vazut partea artistica si creativa a ceea ce fac, pasiunea pentru par frumos si naturaletea."

Pe plan personal, Laura este o femeie implinita, fiind mama unui baietel de doar 3 anisori cu care petrece foarte mult timp si pe care-l rasfata cu tot ce vrea.

Si da, se pare ca micutul o intrece pe mama lui la capitolul styling fiind mai tot timpul imbracat dupa ultimele tendinte. Recent, Laura i-a sarbatorit ziua de nastere cu un tort desprins din povesti: "La multi ani frumosi, frumosul meu! Sa iti fie viata bucurie si tu sa fii bucurie la randul tau!, i-a transmis ea fiului ei.