Momentul viral cu fotbalistul Belgiei care a făcut senzație cu răspunsul său înainte de meciul România - Belgia de la EURO 2024

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 21 iun 2024, 12:28

Amadou Onana a devenit viral cu declarația sa după ce a fost întrebat despre meciul cu România.

Sursa: Instagram / Amadou Onana

Momentul viral cu Amadou Onana înainte de confruntarea România - Belgia a acumulat aproape 5 milioane de vizualizări, atrăgând atenția prin replicile sale ingenioase.

Un moment inedit a devenit viral înaintea meciului decisiv dintre România și Belgia la EURO 2024, programat să se desfășoare sâmbătă, de la ora 22:00.

Momentul viral cu Amadou Onana

Într-un interviu în zona mixtă, fotbalistul belgian Amadou Onana, care evoluează pentru Everton, a fost întrebat despre meciul viitor și ce măsuri trebuie să ia echipa Belgiei pentru a evita un nou eșec în meciul cu România, similar celui suferit în fața Slovaciei.

Onana, vorbind în limba franceză, a răspuns simplu și concis: „Trebuie să marcăm un gol. Eficiență.”

Până aici, nimic neobișnuit. Însă ceea ce a urmat a transformat interviul într-un fenomen online. Un alt reporter l-a chemat pentru un interviu suplimentar, adresându-i-se cu „Andre”.

Onana a replicat imediat, într-o engleză impecabilă: „Andre nici măcar nu e numele meu, prietene.

Înțelegi ce spun? Haide...”
.

Această reacție spontană și tranziția rapidă de la limba franceză la engleză au captat atenția publicului, acumulând rapid 4,7 milioane de vizualizări pe rețelele sociale. Incidentul a fost apreciat atât pentru elementul surpriză, cât și pentru calmul și umorul de care a dat dovadă Onana.

Citește și: Jador și Oana Ciocan au apărut împreună la scurt timp după anunțul despărțirii! În ce ipostază au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Românii pot fi despăgubiți în urma furtunilor violente! Ce condiții trebuie să îndeplinească cei ale căror locuințe au suferit pagube

Belgia pregătită să obțină o victorie cu România

În paralel, Frank Vercauteren, directorul sportiv al naționalei Belgiei, a oferit o analiză detaliată a eșecului neașteptat suferit în fața Slovaciei, cu scorul de 0-1.

Acesta a descris meciul ca unul dintre cele mai surprinzătoare rezultate ale primei etape a grupelor de la EURO 2024 și a subliniat importanța abordării fiecărui meci cu maximă seriozitate.

Vercauteren a declarat că echipa sa va juca „cu cuțitul la gât” în următoarele meciuri, o atitudine care ar fi fost necesară indiferent de rezultatul primului meci. „Analiza mea? Mai important decât orice este că am pierdut.

Bineînțeles că rezultatul este cel mai important. Apoi, au fost puncte bune și puncte mai puțin bune, din care putem învăța la meciul de sâmbătă”, a explicat Vercauteren, potrivit dhnet.be.

El a subliniat că presiunea poate fi un factor benefic pentru Belgia, ajutând echipa să își atingă obiectivul de a se califica în optimile turneului final.

„Din punctul meu de vedere, trebuie să jucăm fiecare meci cu cuțitul la gât, chiar și dacă am fi câștigat primul meci.

Tot am fi avut nevoie să câștigăm împotriva României și a Ucrainei pentru a termina pe prima poziție. Este presiune întotdeauna, este necesară la acest nivel. Trebuie să știi cum poți profita de ea. Nu ar trebui să fie un element care să provoace un dezechilibru. Acest rezultat nu ar trebui să conteze prea mult”, a adăugat Vercauteren.

Mai jos puteți urmări integral materialul video: