Mona de la Puterea dragostei, in lacrimi! Relatia ei cu George, in pericol de destramare!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 27 aug 2020, 18:30
Mona, in lacrimi dupa disputa cu iubitul ei, George

Mona de la Puterea dragostei sezonul 3 trece prin momente grele, dupa ce s-a certat cu George, iar relatia ei cu acesta este in pericol.

Mona si George s-au certat si in prima parte a emisiunii de azi Puterea dragostei, dar in a doua parte a editiei din 27 august tensiunile au izbucnit efectiv.

Plecand de la gelozia lui George si de la presupusele apropieri ale iubitei sale de Akebono, s-a ajuns la cu totul altceva. Mona a parasit in lacrimi emisiunea, fiind consolata de Mariana, iar George a ramas sa se certe cu mai multe concurente de la Puterea dragostei, care o sustin pe Mona.

Cele mai vizate concurente de atacurile lui George au fost Andrada si Bianca. Nicos sustine ca Mona e asa de permisiva in relatia cu George fiindca isi doreste premiul.

"S-a schimbat Mona dintr-odata. Eu cred ca trage cu dintii de relatia cu George ca sa nu-i fuga premiul de sub picioare", a sustinut Nicos.

Nicos a amenintat-o pe Mona cu filmari compromitatoare!

In emisiunea de ieri Puterea dragostei, Nicos a amenintat-o pe Mona cu anumite filmari compromitatoare cu ea, pe care el le-ar detine.

Prezentatoarea show-ului Puterea dragostei de la Kanal D, Cristina Mihaela Dorobantu, l-a intrebat chiar ea pe Nicos despre filmarile compromitatoare, despre care acesta mai vorbise. El e convins ca filmarile i-ar distruge reputatia Monei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ai zis ca ai o filmare care i-ar putea distruge reputatia Monei? Mai vrei sa o aduci?", l-a intrebat  Cristina Mihaela Dorobantu  pe Nicos.

"O am! O am in mai multe copii. O voi aduce atunci cand voi considera eu", a spus Nicos.

Akebono, in centrul a numeroase controverse!

Akebono, pe care George e gelos, e implicat in mai multe controverse in ultima perioada.

In afara de conflictele nenumarate in care a fost implicat, Akebono e suspectat ca ar fi atras de mai multe fete, una dintre acestea fiind si Mona, iubita lui George.

Akebono s-a sarutat cu Bianca, dar ei nu formeaza oficial un cuplu si nu e clar nici ce ganduri are concurentul de la Puterea dragostei sezonul 3. Akebono pare mai preocupat sa iasa in evidenta, mai ales prin scandaluri, decat sa isi faca o relatie.

Nicos este unul dintre rivalii cunoscuti ai lui Akebono. Dupa scandalul cu Cristian Comanici, Akebono pare ca s-a imprietenit cu fratele Biancai Comanici. El i-a tinut partea lui Cristian Comanici in conflictul de azi cu Madalina.

 


Noi probleme în paradis pentru Roberta și Sebastian. După ce și-a acuzat iubita că s-ar fi apropiat prea mult de Robi, Sebastian își dorește să lămurească situația din cuplul lor.