Mona, fata in fata cu George si Madalina! Ies la iveala detalii socante din culisele fostei lor relatii! "Eu n-am avut niciun sentiment pentru ea!" Va reveni sau nu Mona in casa "Puterea dragostei"?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 nov 2020, 21:32
Mona, reactii dure la adresa cuplului Madalina-George!

Mona a intervenit in cadrul emisiunii prin videocall pentru a clarifica lucrurile intre ea si George.

In ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, Mădălina a fost extrem de afectată de afirmațiile pe care Alexandra le va face la adresa ei. Seria jignirilor lansate de Alexandra o vor marca profund pe Madalina, care a recunoscut la un moment dat ca isi doreste sa plece acasa.

La scurta vreme dupa plecarea Monei, Mădălina a format un cuplu cu George în casa Puterea dragostei și chiar dacă între ei au mai existat și neînțelegeri, se pare că sentimentele pe care le au unul pentru celălalt sunt destul de puternice, astfel că au hotărât să

rămână împreună.
Relația lor nu a fost insa privită cu ochi buni de toată lumea. În emisiunea de astăzi, Alexandra a afirmat că va veni momentul în care George va regreta relația cu Mădălina, explicând ca acest lucru se va intampla pentru ca cei doi nu se iubesc indeajuns de mult pentru a depasi orice obstacol in calea fericirii lor si se vor desparti la prima dificultate intampinata.

Mona, fata in fata cu George și Mădălina

Madalina a trecut prin clipe extrem de dificile in editia de astazi a emisiunii Puterea dragostei, deoarece mai intai s-a confruntat cu o serie de atacuri si jigniri lansate de Alexandra, care a vorbit în casa despre trecutul Mădălinei, lucru care a deranjat-o mult pe concurenta de la Puterea dragostei. Mădălina a cedat nervos si a părăsit platoul emisiunii amenințând că va pleca acasă, iar George, iubitul ei, a mers în culise să o liniștească.


Nici bine nu a reusit sa depaseasca cearta apriga de astazi cu Alexandra, ca Madalina va mai trece printr-un soc puternic. Aceasta va discuta prin videocall cu nimeni alta decat Mona, fosta iubita a lui George.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mădălina și George, în pragul despărțirii: "O terminăm?"

Citeste si: Mădălina, declarație de dragoste pentru George. Ce bilețel a găsit concurentul de la Puterea Dragostei?

Vizibil dezamagita de comportamentul Madalinei, dar si de cel al lui George, Mona a subliniat faptul ca fosta ei prietena a profitat de plecarea ei in tara, pentru a-l cuceri pe fostul ei iubit.


Pe de alta parte, George a dat cartile pe fata si i-a transmis Monei faptul ca nu a avut deloc sentimente pentru ea in perioada in care incercau sa devina un cuplu, ceea ce a starnit un nou val de critici din partea Alexandrei.

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.