Mona, reacție dură după ce Mădălina și George s-au apropiat în emisiune: "Azi sunt cu tine, mâine..." Ce a spus despre cea care îi era prietenă în competiție?

Autor: Amalia Georgescu
Mona, George și Mădălina de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Mona și Mădălina au avut o relație apropiată în emisiune, dar se pare că prietenia lor s-a rupt după eliminarea Monei din competiție. Cum a reacționat aceasta când i-a văzut împreună pe Mădălina și George?

Mona și George au avut o relație în casa Puterea Dragostei și deși păreau un cuplu destul de stabil, povestea lor de dragoste s-a terminat în momentul în care Mona a plecat acasă pentru a-i fi alături fiului ei la început de an școlar.

Mona, mesaj dur pentru Mădălina de la Puterea Dragostei

Cu toate că Mona și Mădălina erau apropiate în casa Puterea Dragostei, au existat și momente în care cele două au avut mici dispute, totul din cauza lui George.

În urmă cu ceva timp au apărut zvonuri potrivit cărora Mădălina ar avea sentimente pentru George, însă la acel moment, concurenta de la Puterea Dragostei a negat totul. Mai mult decât atât, Mădălina și George au dansat în trecut în fața Monei, lucru care a făcut-o pe aceasta să plece din emisiune, vizibil deranjată de apropierea dintre cei doi.

După ce Mona a fost eliminată din competiția Puterea Dragostei, Mădălina și George s-au apropiat din ce în ce mai mult, semn că suspiciunile Monei aveau o bază reală.

Astfel, după ce Mădălina și George s-au îmbrățișat și au petrecut câteva momente în camera roșie, Mona a reacționat pe contul personal de instagram.

Citeste si: Mona de la Puterea Dragostei, de mână cu un alt bărbat după ce a fost eliminată din emisiune: "Sufletul și inima mea!" Care este adevărul din spatele fotografiilor?

Mona a postat un mesaj destul de dur pe instagram și care pare că a fost scris special pentru Mădălina, concurenta de la Puterea Dragostei cu care s-a împrietenit în perioada în care era în competiție.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Să nu te bazezi niciodată pe prietene. Azi sunt cu tine, mâine cu iubitul tău.",

este mesajul pe care Mona l-a scris pe instagram.

Citeste si: George de la Puterea Dragostei, hotărât să uite definitiv de Mona. A făcut anunțul în urmă cu puțin timp: "Să nu îmi mai trimiteți poze în privat cu ea..."

Deși Mona și George au rupt orice legătură și nu mai formează un cuplu, se pare că apropierea concurentului de la Puterea Dragostei de Mădălina, cea pe care Mona o considera prietenă, a deranjat-o foarte tare pe aceasta din urmă, determinând-o să posteze un mesaj prin

care să o atace pe Mădălina. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.