Mona reacționează după ce George și Mădălina s-au afișat împreună: “Mai devreme sau mai târziu...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 24 oct 2020, 12:06
Mona, Mădălina și George, concurenți la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

S-au despărțit chiar înainte ca Mona să fie eliminată din emisiune și deși cei care i-au susținut sperau ca ea să fie votată de public, să se întoarcă în competiție și să formeze din nou un cuplu cu George, între timp, lucrurile au luat o altă întorsătură.

Mona și Mădălina au fost foarte apropiate în emisiune, cele două fiind bune prietene, însă legătura dintre ele s-a rupt în momentul în care Mona a plecat acasă

Mona, mesaj dur pentru George și Mădălina. Ce le-a transmis celor doi îndrăgostiți?

Cei din casa Puterea Dragostei au bănuit că Mădălina ar fi îndrăgostită de George, dar că și-ar ascunde sentimentele pentru a nu o răni pe Mona.

După o perioadă în care a negat ce simte pentru el, acum, Mădălina și-a luat inima în dinți și a recunoscut că îl place pe George și că este dispusă să lupte pentru iubirea lor, astfel că acum cei doi se comportă ca doi îndrăgostiți, semn că relația e din ce în ce mai serioasă.

Evident, Mona a reacționat dur în momentul în care a aflat de relația celor doi și a spus că ia în calcul posibilitatea de a se întoarce în emisiune pentru a lămuri lucrurile, în special cu Mădălina,

cea pe care o credea prietenă.

Citeste si: Mona și Nicos formează un cuplu? Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Până atunci, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a postat pe contul personal de instagram un mesaj dur și deși nu a dezvăluit la cine face referire, având în vedere cele întâmplate în ultimele zile, mai mult ca sigur George și Mădălina sunt cei vizați.

“Eu nu îți voi plăti niciodată cu aceeași monedă, desi, poate, voi avea ocazia. Deși, poate, vei merita. Dar am încredere că lucrurile se vor regla cumva.

Unii numesc asta karma. Deci nu uita că ce oferi ți se întoarce sub o formă sau alta. Mai devreme sau mai târziu.”, a scris Mona pe contul personal de Instagram.

Deși Mona nu a ezitat să își spună părerea referitor la legătura dintre George și Mădălina, cei doi au ignorat complet afirmațiile făcute de fosta concurentă de la Puterea Dragostei, continuând să se apropie unul de celălalt.

Citeste si: Mona, reacție dură după ce Mădălina și George s-au apropiat în emisiune: "Azi sunt cu tine, mâine..." Ce a spus despre cea care îi era prietenă în competiție?

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.