Mona si George, in razboi dupa ce s-au despartit! "Nu vreau sa ma uit la el"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 sep 2020, 19:00
Mona s-au contrat dur in emisiune

Mona si George s-au contrat astazi in emisiune, dupa ce au anuntat ca s-au despartit. El sustine ca despartirea i se datoreaza ei in totalitate.

George spune ca ceea ce sustine Mona, prin gura prietenilor ei, ca el nu a fost alaturi de ea, este o prostie.

"O prostie. Am intrebat-o de 5 ori: "Mona, esti sigura?". A zis ca da. Nu am tinut cont de parerea ei, m-am dus si m-am apropiat de ea. Am luat-o in brate, am pupat-o. Ea vine la noi in casa, nu zice absolut nimic", a spus George in emisiunea de astazi Puterea dragostei.

Fetele sustin ca il evita fiindca sufera atunci cand il vede. "Nu putea sa-l vada, dar nu pentru ca il uraste, ci ii face rau", a spus Mariana.

Ulterior cei doi s-au contrat in emisiune. Iata dialogul:

George: Ma faci baiat slab, te dai femeie puternica. Ce crezi, ca o sa umblu dupa tine?

Mona: L-am salutat si i-am spus "Buna"(...)

Nu vreau sa ma uit la el

Cristina Mihaela: De ce, nu merita?

George: E vorba de bun-simt

Mona: Multumesc ca il ai tu 

Cristina Mihaela: Nu ti se pare ca te porti copilareste?

George acuza un mesaj ce facea referire la el!

George sustine ca Mona a postat un mesaj pe contul ei de socializare ce facea referire la el, sugerand ca ar fi un barbat slab.

George: Despre cine era vorba?

Mona: Te-ai simtit

George: Te-ai referit la mine

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Isi face rau, pentru ca ea te vrea", au sustinut fetele.

"Daca il vrea, de ce nu face pasi spre el, sa se impace?", a replicat Cristina Mihaela.

George: M-ai lasat pe seen

Mona: Mi-a aratat ca nu-l intereseaza

George: Mi-ai aratat tu ca nu te intereseaza

George si Mona au anuntat despartirea definitiva, George negand ca ar fi vina lui. De altfel, el a insistat pe ideea ca Mona i-a spus sa se desparta.

George a dezvaluit, totodata, ca Mona va pleca din emisiunea Puterea dragostei, motivul fiind copilul ei, pe care trebuie sa il duca la scoala.

"Eu nu stiam ca are termen limita si ca ea pleaca dupa trei luni, o luna ca trebuie sa meraga cu cel mic la scoala! Nu stiam.

Si da, daca ma intrebi acum, eu nu plec! Nu vreau sa plec din emisiune. Poate peste trei luni. Nu stiu ce se va intampla. Ea deja are anumite probleme cu plecarea sau cu statul in casa. Ca sunt sau nu sentimente, problemele sunt. De ce spuneti voi ca daca ea pleaca e asa? Poate ca in lunile astea nu acumulez dragostea sau sentimentele! Eu nu inteleg de ce spui acum", a spus George, inainte ca despartirea sa fie oficiala.

Mona i-a declarat razboi si Ayei, despre care sustine ca il place pe George. Mona i-a dat interzis acesteia sa se apropie de fostul ei iubit.