Mona si George mai dau o sansa iubirii lor? Cei doi s-au imbratisat si s-au sarutat tandru in camera rosie! Iata ce si-au spus!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 iul 2022, 11:45
Mona si George in camera rosie, la Puterea dragostei

Mona si George au incercat sa mai dea o sansa relatiei lor, discutand din nou despre cauzele despartirii lor.

In editia de astazi "Puterea dragostei", George si Mona au intrat in camera rosie pentru a putea sa mai discute inca o data despre problemele si obstacolele care au aparut in calea fericirii lor. Acestia au uitat parca de vechile certuri si jigniri si s-au reapropiat, strangandu-se din nou in brate cu aceeasi tandrete si pasiune ca la inceput.

Citeste si: Mona si George, in razboi dupa ce s-au despartit! "Nu vreau sa ma uit la el"

George a continuat sa spuna lucrurilor pe nume! Mai poate fi salvata relatia lui cu Mona?

Dupa ce sa in toate zilele trecute, Mona si George si-au aruncat cuvinte dure si s-au certat, ajungand in cele din la inevitabila despartire, in emisiunea de astazi, cei doi fosti iubiti au intrat in camera rosie pentru a redeschide subiectul sensibil al despartirii lor. In vreme ce Mona s-a arata destul de indignata fata de George, tanarul a incercat sa se reapropie de femeia care pana de curand o considera marea lui iubire.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Ca sa fie ceva trebuie sa fie o continuare, momentan noi nu aveam acea continuare! Si tu stii lucrul asta! Ar fi posibilitatea ca tu sa te indragostesti si mai rau si poate sa pun si eu sentimente pentru tine si dupa aia ar ramane urata!", a spus George.