Mona si George s-au DESPARTIT din nou! Niciun cuplu OFICIAL la Puterea dragostei sezonul 3!

Autor: Andrei Ionescu
George si Mona, sfarsit de relatie

Mona si George s-au despartit din nou, dupa ce se impacasera, a anuntat prezentatoarea show-ului Puterea dragostei de la Kanal D, Cristina Mihaela Dorobantu.

"Mona si George s-au despartit din nou. In momentul acesta nu avem niciun cuplu la Puterea dragostei", a spus prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela.

Mona si George se impacasera dupa ultima despartire, care a avut loc cu cateva zile in urma.

Cei doi s-au tinut in brate si s-au sarutat in camera rosie, iar ulterior, cand au aparut imaginile cu Mona dansand la bara in clipul lui Nicos, George a spus despre Mona ca este iubita lui.

"Hai sa-ti vad si eu iubita dansand la bara langa tine", i-a spus George lui Nicos, cel din urma aducand imaginile in emisiune.

Ele fac parte din urmatorul clip al lui Nicos, care nu a fost inca lansat si care a fost difuzat in exclusivitate in emisiunea Puterea dragostei de la Kanal D. Nicos a punctat ca i-a cerut acordul Monei pentru ca imaginile sa poata fi difuzate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

George: "Mona va pleca din emisiune!"

Inca dinainte de a se desparti, George a anuntat ca va pleca din emisiune, motivul fiind fiul ei, pe care trebuie sa il duca la scoala.

George spunea inca de atunci ca nu va parasi emisiunea impreuna cu Mona, el intentionand sa ramana in show si, cel mai probabil, sa isi faca o alta relatie. 

"Eu nu stiam ca are termen limita si ca ea pleaca dupa trei luni, o luna ca trebuie sa meraga cu cel mic la scoala! Nu stiam. Si da, daca ma intrebi acum, eu nu plec! Nu vreau sa plec din emisiune.

Poate peste trei luni. Nu stiu ce se va intampla. Ea deja are anumite probleme cu plecarea sau cu statul in casa. Ca sunt sau nu sentimente, problemele sunt. De ce spuneti voi ca daca ea pleaca e asa? Poate ca in lunile astea nu acumulez dragostea sau sentimentele! Eu nu inteleg de ce spui acum", a zis George in emisiune.

"La momentul asta nu simt sa plec din casa pentru ea!  Ea are niste probleme pe care eu nu le pot rezolva.

Stiti ce probleme are ea acasa? Daca ea maine pleaca? Eu am o retinere cand stiu ca ea pleaca maine sau peste o luna. Eu daca pun sentimente si ea pleaca? Nu stiam ca ea are termen limita!", a mai spus George.