Mona și Jitaru, primele dezvăluiri despre nuntă! Când au de gând să facă marele eveniment cei doi foști concurenți Puterea Dragostei

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 17 ian 2023, 00:10

Mona si Jitaru, primele dezvaluiri despre nunta

Mona și Jitaru au recunocut că și-au mai dat o șansă și fac aproape 2 ani de când sunt împreună, exceptând perioada de 4 luni de separare.

Cristian Jitaru a lasat sa se inteleaga ca nu a cerut-o de sotie pe Mona pentru ca este prea devreme pentru acest detaliu, insa nu este exclus si nici un inel nu i-a dat. Mona a recunoscut si ea ca nu i-ar sta rau cu un inel de logodna, insa toate la timpul lor fiind mai importanta iubirea, a declarat fosta concurenta Puterea Dragostei pentru canalul online wownews.

Mona si Jitaru, primele declaratii despre nunta

Mona: "Mi se pare că s-a schimbat Cristian. S-a responsabilizat mai mult, nu mai e atât de întârziat, nu mai e dezordonat. Sunt lucruri ce s-au schimbat. Nu mai e cum l-am lasat."

 Mona a mai adăugat că a avut o relație după despărțirea de Jitaru, însă nu a funcționat deoarece a realizat că el este cel care o împlinește.

Noi am vrut să ne asiguram că într-adevăr funcționam împreună până să ne afișam. Nici înainte nu ne expuneam, însă acum a fost altceva. Noi nu eram siguri de ce vă fi și am așteptat. Când a fost momentul, ne-am afișat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel care a pus primul o poza pe o rețea de socializare a fost Jitaru, acest lucru intamplandu-se în vacanta la Barcelona. Jitaru: "Mona este mai drăgăstoasă, eu așa o văd, mai apropiata. Daca ar mai fi durat o luna sau doua, nu m-aș mai fi împăcat cu ea. Nu mă puteam apropia de alta fata în afara de ea. Mi-a făcut cadou o brățară." Mai

mult, Mona i-a și făcut o declarație de iubire lui Jitaru și chiar i-a spus că așteaptă să o ceara de nevasta. Vizibil emoționat, Jitaru nu a dat înapoi și chiar a mărturisit glumind că s-a simțit amenințat pe tema asta: "El vede o trauma!", a glumit Mona.

Jitaru vrea ca Mona sa fie insarcinata la nunta

Jitaru: "Și eu vreau să fiu ginere.

Eu vreau să fie cu burtica când vă fi mireasa. Eu vreau să fie gravida! Anul viitor am vrea să facem nunta. Avem doua perechi de nași."

Mona: "Eu vreau să mă distrez, să fiu singura...Aș putea rămâne însărcinată după nunta!"