Moni si Irinuca au stat in sfarsit de vorba! Afla cand revine fotomodelul in tara si ce planuri si-a facut Iri pentru sarbatori!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:57

Irinel Columbeanu este un tata model, caci are grija ca Irinucai sa nu-i lipseasca nimic. Omul de afaceri incearca sa-i aline dorul de mama si ii promite ca la un moment dat Moni va veni s-o vada.

Omul de afaceri isi petrece tot timpul liber cu fiica lui! Irinel ar vrea s-o duca pe Irinuca in vacanta, insa  nu poate din cauza Monicai.

Fotomodelul, stabilit de luni bune in America, are dreptul legal de a-si vizita fiica in primele doua weekenduri ale lunii, insa nici luna aceasta Irinuca nu a apucat sa-si vada mama in carne si oase.

Cele doua au apucat sa schimbe doua vorbe saptamana trecuta, pe internet.


"E prea ocupata"
, spune Irinel, fostul sot al Monicai. E si de inteles, caci peste hotare, fosta doamna de la Izvorani este in plina promovare a energizantului Mr. Pink, bautura iubitului ei chinez.

Irinel Columbeanu nu are nimic impotriva, insa nu este de acord cu vizitele ei pe nepusa masa, deoarece nu-si poate face niciun plan de vacanta.

Insa, pe langa asta, luna de luna, fotomodelul este asteptat la Izvorani, pentru a-si vedea fiica, insa de luni bune nu  si-a facut aparitia.
Din acest motiv, omul de afaceri nu poate pleca in concediu.

Nici de sarbatori nu poate sa plece din Romania, caci Moni si-a anuntat revenirea in tara.

"Monica nu suna niciodata. E prea ocupata. Sunt 5 luni de cand nu ne mai contacteaza. Irina intreaba de ea si o sunam noi pe Skype. Saptamana trecuta am reusit sa vorbim cu ea. Nu pot pleca nici in vacanta pentru ca oricand poate sa revina in tara si apoi spune ca am plecat pentru ca vine ea.
Ea are dreptul legal sa-si viziteze fetita in primele doua weekenduri ale lunii, insa nu a mai facut asta de luni bune. Sunt blocat din cauza asta! Nici de sarbatori nu pot pleca in vacanta pentru ca am inteles ca vine in tara. Cat despre bani, nu a trimis nimic. Irina are nevoie de familie, partea materiala este mai putin importanta",
a declarat Irinel Columbeanu, in exclusivitate, pentru WOWBIZ.ro.

( Larisa Ciuta

 

Taguri: