Monica Anghel, din nou INSARCINATA? Un cunoscut barbat din showbiz A INNEBUNIT cand a auzit ca artista mai vrea un copil. Vezi despre cine este vorba FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 07 nov 2020, 03:00

Monica Anghel reuseste sa exceleze in toate. Are o familie fericita, este realizata pe plan profesional, este o buna gospodina, insa nu se opreste aici.

Prezenta in platoul emisiunii WOWbiz, artista a dezvaluit ca lucreaza intens pentru a-i face o surioara fiului ei, Aviv.

 

"Lucram la un al doilea copil. Sincera sa fiu mi-as dori o fetita acum".

 

Monica Anghel a declarat ca saptamana trecuta a avut greturi si varsaturi si ca i-a fost foarte rau. A crezut astfel ca a ramas insarcinata.

 

"Saptamana trecuta mi-a fost atat de rau incat am crezut ca mor.

Am avut stare de voma si varsaturi o saptamana intreaga. Am ajuns sa-mi fac si testul de sarcina, a fost alarma falsa. Am facut colica biliara si infectie urinara. Am muncit extraordinar de mult luna asta, mi-a scazut sistemul imunitar si din cauza oboselii au venit toate peste mine. A venit salvarea de doua ori la mine".

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Totusi,

chiar daca pare incredibil, un cunoscut barbat din showbiz va suferi daca Monica va ramane insarcinata.

 

"Nu toata lumea isi doreste acest al doilea copil. Mi-a spus ca mai am timp pana sa il fac. I-am spus acestui barbat ca, daca va fi de acord sa mai fac un copil, va fi primul care va afla ca sunt insarcinata, inaintea sotului meu".

 

In cele din urma artista a dezvaluit identitatea lui.

 

"Este vorba de Toni Grecu. Anul trecut am fost la nu stiu cate botezuri in grupul nostru, toate fetele au ramas insarcinate. Toni a zis ca nu mai vrea sa auda. Lasan gluma la o parte, Toni s-ar bucura daca as mai face un copil".