Monica Anghel e mândră de copilul ei. Cum arată Aviv la 13 ani

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 07 feb 2024, 12:41

Monica Anghel este mândra mamă a unui băiat de 13 ani

Sursa: Facebook Monica Anghel

Monica Anghel este o artistă apreciată din România, iar aceasta este mândră de băiatul ei, Aviv, ce a împlinit 13 ani toamna trecută.

Monica Anghel și-a pierdut speranța că ar mai putea să fie vreodată mamă, însă la vârsta de 39 de ani, cel mai mare vis al ei a devenit realitate, atunci când l-a adus pe lume pe Aviv Alexandru. Iată cum arată cea mai mare mândrie a Monicăi Anghel, dar și care este relația dintre cei doi.

Monica Anghel are un copil de 13 ani care îi seamănă perfect

Monica Anghel are doar cuvinte de laudă la adresa băiatului ei, Aviv Alexandru, spunând adesea că este „minunea vieții sale”, după ce artista își pierduse orice speranță că ar putea să devină mamă. În urmă cu 13 ani, Monica Anghel a anunțat este însărcinată în direct, la postul de radio la care lucra, recunoscând că nici măcar persoanele apropiate nu știau de această veste.

Aviv Alexandru s-a născut în luna octombrie a anului 2010, iar la frumoasa vârstă de 14 ani, băiatul are 1,70 m și poartă mărimea 44 la încălțăminte, fiind considerat de către Monica Anghel

bărbat în toată regula. Artista se mândrește cu relația frumoasă pe care o au cei doi, spunând adesea că se consideră o prietenă a acestuia, însă poate deveni și autoritară atunci când este cazul, relatează viva.ro.

Citește și: Monica Anghel și Ovidiu Niculescu, doi dintre actorii serialului de comedie “Strada Speranței”, au făcut spectacol la “Dimineața cu noi”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Deși Aviv este mai înalt decât mama sa și este considerat de ea un bărbat în toată firea, Monica Anghel recunoaște că îi impune anumite reguli, astfel încât să se poată dezvolta în anumite norme și limite, însă acest lucru nu le afectează relația, făcând mai multe activități împreună, care să îi apropie și să îi facă fericiți, prin care se numără sportul și plimbatul. Aviv seamănă foarte mult cu mama sa, atât din punct de vedere fizic, cât și al comportamentului, fiind bucuros să aibă întotdeauna programul încărcat, plin de activități care îi aduc plăcere, printre care actorie, chitară,

pian, antrenamente de sport și școala.

Aviv Alexandru a venit în viața Monicăi Anghel atunci când aceasta își pierduse speranța, iar artista recunoaște că acesta a fost cel mai frumos moment din viața ei.

Monica avea 39 de ani când l-a născut pe Aviv

Monica Anghel este cunoscută de întregul public din România pentru prestațiile sale ca artistă, prezentatoare radio sau pe micile ecrane, iar până la vârsta de 39 de ani, cel mai mare vis al ei nu s-a îndeplinit.

După mai bine de un an de relație cu actualul ei soț, Monica Anghel a anunțat în cadrul unei emisiuni că este însărcinată, la vârsta de 39 de ani, cea mai mare dorință a ei devenind realitate. 

În perioada în care aceasta era însărcinată a recunoscut că nu îi aduce un disconfort, însă îi oferă o stare de somnolență cu care nu este obișnuită, fiind o persoană foarte activă.

Monica Anghel povestea la vremea respectivă că nu a avut grețuri, dar nici pofte, însă în loc să pună kilograme în plus, aceasta recunoștea că a slăbit 4 kilograme. În anul 2010, după o sarcină care nu i-a dat foarte multe bătăi de cap, aceasta a devenit mama unui băiețel de 3 kilograme și 300 de grame, ce a primit din partea medicilor nota 10.