Monica Barladeanu, despre relatia cu Bobby Paunescu: "Intre noi exista multa prietenie, intelegere, loialitate"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:02

Monica Barladeanu s-a intors in urma cu ceva timp in Romania unde si-a deschis impreuna cu Bobby Paunescu o scoala de actorie.

Invitata la emisiunea WOWbiz, Monica a dezvaluit ca tocmai ce a terminat de filmat pentru ultimul sau film si ca este foarte incantata. 

 

"Urmatorul meu proiect este sa dorm. Azi noapte am terminat un film. Sunt nedormita de o luna si jumatate. Azi, m-am trezit tarziu si m-am gandit la ce puteam sa fac mai mult la ultima scena pe care am filmat-o. Mi-am deschis impreuna cu Bobby Paunescu si profesoara mea din America o scoala de actorie", a spus Monica Barladeanu. 

 

Actrita a vorbit si despre experienta pe care a trait-o in America, unde a studiat actoria.

 

"Foarte multi pleaca in America nu neaparat pentru actorie, ci pentru celebritate. Scoala pe care am facut-o eu, mi-a deschis apetitul. Am plecat acolo ca sa-mi perfectionez aptitudinile in fata camerei si am dat peste aceste cursuri de actorie. Ti se dau scene si personaje pe care trebuie sa le dezvolti", a mai spus aceasta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Monica Barladeanu, vedeta la Hollywood, dar ghinionista in dragoste?

 

Monica Barladeanu a vorbit si despre relatia ei cu fostul sau iubit, Bobby Paunescu, de care s-a despartit anul trecut.

Desi nu mai formeaza un cuplu in viata personala, cei doi colaboreaza excelent profesional..

 

"Eu si Bobby lucram impreuna, avem multe proiecte. Intre noi exista multa prietenie, intelegere, loialitate. Avem aceasta relatie de lucru, ne vedem destul de des. Nu exista nicio nevoie de provocare", a spus ea.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.