Monica Barladeanu, indragostita iremediabil de actorie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 00:05

Monica Barladeanu nu mai vrea sa fie prezentator TV. Este indragostita iremediabil de actorie. A jucat pana acum in 17 firme, iar in rolurile de fata rea se regaseste cel mai mult, spune ea.

Inainte sa obtina succesul international cu filmul Francesca, Monica era o cunoscuta prezentatoare TV. A interpretat pana acum 17 roluri, toate extrem de diferite si de solicitante pentru actrita Monica Dean, asa cum este cunoscuta in afara. 

 

Romanca spune insa ca din toate a avut ceva de invatat. Monica este atrasa de tipologiile de femei dificile, care ii provoaca si mai mult talentul de actrita. 

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Anul

acesta, iubita lui Bobby Paunescu are agenda plina. Se pregateste de doua lansari de filme, dar va incepe in vara filmarile pentru un alt  proiect. Francesca, filmul in care a jucat romanca noastra, a depasit deja granitele Europei cu succesul sau. 

 

Monica Barladeanu uimeste pe marile ecrane din intreaga lume si cu frumusetea ei.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.