Monica Barladeanu, o diva sensibila. S-a emotionat la mesajul unei admiratoare

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 00:30

Monica Barladeanu este printre putinele actrite din Romania care ne reprezinta cu succes in cetatea filmului american. Frumoasa actrita devine din ce in ce mai cunoscuta si mai apreciata la Hollywood. Nu este doar superba, ci mai ales talentata si desteapta. Putem spune ca Monica Barladeanu este rasfatata ursitoarelor!

Cine ar fi crezut ca o tanara din Iasi, studenta la Pedagogie, va face cariera in lumea filmului international. Drumul catre succes a inceput cu un concurs de frumusete. Victoria i-a adus roluri in reclame si pictoriale in diferite reviste. Insa Monica Barladeanu nu s-a multimit doar cu simple aparitii! Voia mai mult si stia ca poate. A urmat rolul de prezentatoare TV. Insa, drumul spre succes abia incepea. 

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Rolul

din "Moartea domnului Lazarescu" in regia lui Cristi Puiu a adus-o pe covorul rosu in 2005. Insa mirajul Hollywood-ului a fost mai puternic. Monica Barladeanu a studiat actoria in Statele Unite. Pe langa seriale si soap operas, Monica inca mai colaboreaza cu regizori din Romania. Accepta si joaca in filme din Romania. A aparut in productii cu bugete uriase cum ar fi serialul "Lost", dar nu ar refuza un film cu un buget restrans.
" Imi plac fimele cu un buget restrans. Ma intereseaza sa spun povesti care conteaza", a declarat Monica Barladeanu la" CanCan TV". Actrita s-a emotionat in direct si a varsat o lacrima dupa ce Adrian Artene i-a citit un mesaj din partea unei admiratoare.