Monica Gabor a împlinit 34 de ani! Ce cadou i-a făcut fostul ei soț, Irinel Columbeanu

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 oct 2022, 02:45

Monica Gabor a împlinit 34 de ani! Ce cadou i-a făcut fostul ei soț, Irinel Columbeanu

Sursa: Instagram Irina Unicorns

Monica Gabor a împlinit 34 de ani și se bucură de fiecare urare pe care o primește de la persoanele dragi ei. Fostul ei soț, Irinel Columbeanu, i-a făcut un cadou special.

Monica Gabor a împlinit 34 de ani și, cu această ocazie, apropiații ei, inclusiv Ramona și fiica ei, Irina Columbeanu, i-au transmis urări cu această ocazie specială.

Monica Gabor a împlinit 34 de ani! Sora și fiica vedetei i-au făcut urări emoțioante

Ramona, sora Monicăi Gabor, a postat un mesaj emoționant pentru vedetă, în care și-a exprimat recunoștința pentru relația pe care o are cu Monica.

„Dragostea de soră este atât de specială, nimic și nimeni nu o poate înlocui vreodată pe sora mea. Avem întotdeauna grijă una de cealaltă, ne alinăm una pe cealaltă și pur și simplu rămânem una aproape de alta, la bine și la greu.

Citeste si: Monica Gabor, gest neașteptat pentru Mr. Pink, de Crăciun. Ce surpriză i-a pregătit fosta doamnă Columbeanu iubitului ei

Sunt atât de binecuvântată să te am ca soră și nu-i pot mulțumi suficient lui Dumnezeu pentru darul de a te avea în viața mea.’, a scris Ramona Gabor pentru Monica, pe Instagram.

Fiica Monicăi Gabor, Irina, i-a transmis mamei sale, de asemenea, un mesaj emoționant în care și-a declarat dragostea față de aceasta.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: După ce s-a zvonit că s-au despărțit, Monica Gabor a închis acest capitol postând o fotografie cu Mr. Pink. În ce ipostază și-a fotografiat iubitul

„La mulți ani, Mami! Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere! Ești o mamă, soră, fiică, prietenă, femeie, și luptătoare minunată care mă inspiră în fiecare zi să mă îmbunătățesc.

Te iubesc, și la mulți ani!’ ,a scris fiica Monicăi Gabor pe Instagram.

Ce cadou i-a făcut Irinel Columbeanu fostei sale soții, Monica Gabor

Monica Gabor este stabilită în Statele Unite ale Americii împreună cu Irina, fiica ei, și cu actualul ei soț, Mr. Pink, și fiul acestuia.

Pe 8 ianuarie 2022, Monica Gabor a împlinit 34 de ani, astfel că Irinel Columbeanu i-a trimis un cadou special pentru această.

Deși au divorțat de mai bine de un deceniu, Monica și Irinel au rămas în relații bune, iar afaceristul i-a trimis fostei soții, cu ocazia zilei de naștere, un exemplar al cărții lui lansate anul trecut, în decembrie.