Monica Gabor a luat CEA MAI GREA DECIZIE din viata ei! NU SE MAI INTOARCE la Mr. Pink fara Irina

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:02

Invitata la CanCan TV, Monica Gabor a declarat ca va face toate eforturile pentru a castiga procesul de custodie impotriva fostului ei sot, Irinel Columbeanu, chiar daca acest lucru inseamna sa stea separata de Mr. Pink.

"In acest moment depun toate eforturile posibile alaturi de avocatii mei sa usuram finalizarea procesului de custodie. Din acest motiv trebuie sa fiu cat mai mult in tara. Imi doresc sa pot sa stau cu Irina cat mai mult timp posibil".

 

Ea a dezvaluit ca daca ar fi sa aleaga intre Irina si Mr. Pink, ar alege-o pe Irina.

 

"Deja am ales-o pe Irina.

Oricum vorbim despre doua iubiri total diferite. Pink ma sustine. Stie cat de fericita sunt cu fetita mea. venirea mea in Romania este de bun augur si pentru el. Asa se poate concentra pe afacerile lui, pe care le pune pe planul doi atunci cand sunt eu acolo".

 

Monica Gabor spune ca in acest moment nu poarta un razboi cu fostul ei sot pentru ca el este tatal copilului ei.

Mai mult, ea a declarat ca a avut o relatie frumoasa cu Irinel si ca isi va aminti de fiecare data cu placere de momentele petrecute alaturi de el.

 

"A fost o relatie foarte frumoasa care s-a schimbat intre timp. Poate ca n-am stiut sa primesc schimbarile care survin intr-o relatie asa cum ar fi trebuit sa o fac. Acum am inteles ca intr-o relatie pasiunea scade si creste, iar acest lucru nu ar trebui sa fie hotarator in terminarea unei relatii", a spus Monica.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

"De fiecare data cand am avut nevoie de ajutor Irinel a fost acolo.

De fiecare data cand am fost atacata a fost acolo. In timpul casniciei noastre a fost o relatie foarte frumoasa. El s-a schimbat la 180 de grade la sfarsitul relatiei", a adaugat ea.

 

Intrebata de ce si-a schimbat radical cuvintele la adresa lui Irinel Columbeanu, trecand de la un ton dur la cuvinte frumoase, Monica a spus ca acum vede lucrurile altfel, datorita persoanelor din jurul ei, care o ajuta sa treaca mai usor peste lucrurile grele.

 

"Fiecare relatie din viata mea are farmecul ei si nu poti sa dai cu piciorul la toate lucrurile frumoase care s-au intamplat", a adaugat Monica.

 

Ea a mai marturisit ca in acest moment este foarte fericita cu Mr. Pink si ca se simte iubita si respectata.