Monica Gabor a ramas fara “Mr. PINK” VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 13:55

Monica Gabor si iubitul ei, chinezul MR. Pink, au pierdut dreptul de proprietate asupra bauturii energizante care ii poarta numele, in toata Europa.

Fericitul proprietar al brand-ului este nimeni altul decat avocatul fostei doamne Columbeanu. Ionut Dojana a aparat-o pe Monica Gabor in timpul mult mediatizatului proces de divort dintre fotomodel si Irinel Columbeanu. Coincidenta sau nu, marca “MR. PINK” a fost inregistrata la OSIM pe numele casei de avocatura Ionut Dojana. Se pare ca avocatul care a aparat-o pe Moni in divortul de Irinel Columbeanu a profitat de legatura cu aceasta si a incheiat o afacere mai mult decat profitabila.


In urma unor divergente de opinie, Monica a renuntat la serviciile avocatului Ionut Dojana. La scurt timp dupa ruperea relatiilor dintre cei doi, Ionut Dojana a inregistrat marca “MR. PINK” la OSIM si in registrul marcilor din Uniunea Europeana. Ca noul detonator al marcii, avocatul a declarat ca este pregatit sa sustina cheltuielile legate de transport si comercializare. Intrebat daca Monica Gabor, cu acordul iubitului, a cedat drepturile de proprietate asupra acestei marci in locul onorariului datorat, avocatul a invocat clauza de confidentialitate.