Monica Gabor a revenit in Romania, dupa un an de absenta!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:29

Dupa zeci de ore de zbor, si cateva ore bune de mers cu masina, Monica Gabor a ajuns aseara, impreuna cu sora ei, Ramona, la un hotel de lux din statiunea Mamaia.

Acolo au asteptat-o fiica si fostul ei sot. Iata cum s-a afisat diva dupa un an de absenta din viata publica romaneasca. A trecut aproape un an de cand Monica Gabor nu a mai pasit pe pamant romanesc. Aseara, insa fosta doamna Columbeanu a ajuns pe litoral unde au asteptat-o fiica si fostul ei sot.

De altfel, diva a sosit in Romania din doua motive- sa-si vada fata si sa participe la parastasul de un an al mamei sale, care si-a pierdut viata intr-un tragic accident.

Totul a inceput la ora 21.30 cand Irina, fiica Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu, a iesit in parcarea hotelului, cu bona, semn ca urma sa apara unul dintre parinti, sau poate chiar amandoi!

Insa la vederea jurnalistilor planul s-a schimbat brusc. Bona a tras-o de mana pe fetita si a dus-o in holul complexului de 4 stele. La doar cateva minute dupa ce micuta a intrat in hotel a aparut Irinel Columbeanu.
Si-a parcat  masina de lux in fata resortului, si-a luat o servieta in mana si a intrat in hotel, insa nu inainte de a raspunde scurt la cateva intrebari.

Milionarul a vorbit  cateva clipe cu fiica sa, in prezenta bonei, dupa care a iesit  din hotel sa se intalneasca cu jurnalistii. Monica Gabor s-a lasat asteptata ceva vreme. In cele din urma la ora 22.30 dintr-o  masina neagra, de lux, si-a facut aparitia nimeni alta decat fosta diva de la Izvorani.


Imbracata din cap pana in picioare in negru, cu niste pantaloni lungi, si un bluzon negru, mai ceva ca in toiul iernii, Monica parea obosita. Nu era machiata si a venit insotita de sora ei, Ramona. Amandoua s-au aratat deranjate de prezenta presei.

Dupa cateva clipe petrecute in holul hotelului, Monica si Ramona s-au  ridica de pe fotolii si au disparut. Astazi, Monica isi va petrece timpul alaturi de Irinuca, dupa bunul lor plac, apoi diva va pleca, impreuna cu Ramona, la Bacau, unde vor participa la parastasul de un an al mamei lor.

##VIDEO119709##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.