Monica Gabor a revenit in Romania dupa un an! Si-a revazut fosta familie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 05 oct 2020, 21:50

Dupa zeci de ore de zbor si alte cateva de mers cu masina, Monica Gabor si sora ei, Ramona, au ajuns la un hotel de lux din statiunea Mamaia.

Acolo le asteptau Irinel Columbeanu si fiica lui si a Monicai. Iata cum s-a afisat diva dupa un an de absenta din viata mondena romaneasca. A trecut aproape un an de cand Monica Gabor nu a mai pasit pe pamant romanesc. Aseara, insa, fosta doamna Columbeanu a ajuns pe litoral unde au asteptat-o fiica si fostul ei sot. De altfel, diva a sosit in Romania din doua motive- sa-si vada fata si sa participe, in Bacau, la parastasul  de un an al mamei sale, care si-a pierdut viata intr-un tragic accident.



Totul a inceput la ora 21.30 cand fiica Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu a iesit in parcarea hotelului, cu bona, semn ca urma sa apara unul dintre parinti, sau poate chiar amandoi!

La doar cateva minute dupa ce micuta a intrat in hotel, a aparut Irinel Columbeanu. Si-a parcat  masina de lux in fata resortului, si-a luat o servieta in mana si a intrat in hotel, insa nu inainte de a raspunde scurt la cateva intrebari.


Milionarul a vorbit cateva clipe cu fiica sa, in prezenta bonei, dupa care a iesit din hotel sa se intalneasca cu jurnalistii. Monica Gabor s-a lasat asteptata ceva vreme. In cele din urma la ora 22.30 dintr-o masina neagra, de lux, si-a facut aparitia nimeni alta decat fosta diva de la Izvorani.

Imbracata din cap pana in picioare in negru, cu niste pantaloni lungi, si un bluzon negru, mai ceva ca in toiul iernii, Monica parea obosita.
Nu era machiata si a venit insotita de sora ei, Ramona.

Amandoua s-au aratat deranjate de prezenta presei. Dupa cateva clipe petrecute in holul hotelului, Monica si Ramona s-au ridicat de pe fotolii si au disparut.

Monica si fetita ei au fost surprinse pe cand luau masa impreuna. Nu erau singure insa. Alaturi de ele se afla si Irinel, dar si Ramona Gabor si bona fetitei.


Monica a stat tot timpul langa fiica ei si era extrem de atenta la tot ce isi dorea micuta. Parea sa nu o deranjeze ca sta la aceeasi masa cu fostul sot. Nu mai este pentru nimeni un secret ca Monica traieste pe picior mare in America. Asa cum era de asteptat, nici pe plaiurile mioritice conditiile nu sunt mai prejos.

Diva a fost cazata intr-un apartament de lux luminos, cu un living spatios si un dormitor cu pat dublu, care costa nu mai putin de 400 de euro pe noapte.
Monica  si-ar dori ca fiica ei sa mearga intr-o vacanta in Statele Unite. Din pacate, raspunsul micutei pare batut in cuie: nu vrea in America.

Astazi, Monica isi va petrece timpul alaturi de fetita, dupa bunul lor plac, apoi, diva  va pleca, impreuna cu Ramona, la Bacau, unde vor participa la parastasul de un an al mamei lor.
##VIDEO119736##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta