Monica Gabor face dezvaluiri despre Mr. Pink! Nu o sa ghicesti ce stil de viata ducea la 16 ani

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:24

Dupa evenimentul pentru promovarea bauturii iubitului ei, Monica Gabor a facut cateva dezvaluiri despre relatia cu Mr. Pink despre care a relatat lucruri uimitoare, care nu ar fi stat in gandul nici unui roman care a auzit despre el.

Dupa evenimentul pentru promovarea bauturii iubitului ei, Monica Gabor a facut cateva dezvaluiri despre relatia cu Mr. Pink despre care a relatat lucruri uimitoare, care nu ar fi stat in gandul nici unui roman care a auzit despre el.

Se pare ca actualul iubit al Monicai a fost calugar de la varsta de 16 ani si ca apreciaza viata fara bogatiile materiale care orbesc sufletul unui om. Mr. Pink crede in karma si probabil de aceea incearca sa aiba un trai cat mai modest, ferit de blitzuri si sa ajute cat mai multi oameni.


"I-am cunoscut şi familia, aşa l-am înţeles mai bine şi pe el şi mi-am dat seama de unde are atâtea calităţi. El a fost călugăr când avea 16 ani, în india. Mi-am dat seama cât contează să stai intr-un mediu simplu, fără maşini, bani, bogăţii şi să-ţi dai seama care sunt cadourile vieţii. În pustietate şi-a dat seama că asta contează foarte mult. El crede în karmă, crede că viaţa e un cerc şi că tot ce faci ţi se va întoarce.

Vom merge împreună în India cât mai curând, am nişte prieteni români care vor să-şi facă băiatul călugăr. Vom merge cu toţii acolo",
a declarat Monica Gabor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul



"E un om foarte bun, simplu. L-am cunoscut pe vremea când eram incă cu Irinel. Dar nu am fost împreună.
El a încercat până în ultima clipă să mă convină să mă mai găndesc încă o dată, pentru că un divorţ înseamnă pierdea unei familii.
El consideră că asta este iubirea supremă: îmi doresc să fiu cu tine, dar trebuie să accept să faci ce e bine pentru viaţa ta. Eu i-am spus că nu pot să trec peste diferenţele dintre mine şi fostul soţ şi ulterior am început să fim împreună.
Eram într-o perioadă foarte grea, plângeam în fiecare zi, şi el mă sprijinea. Am avut noroc să-l cunosc în acea perioadă. Am luat decizia să fim împreună şi nu regretăm",
a povestit aceasta la Antena 1.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?