Monica Gabor, gest neașteptat pentru Mr. Pink, de Crăciun. Ce surpriză i-a pregătit fosta doamnă Columbeanu iubitului ei

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 feb 2022, 14:31

Monica Gabor, gest neașteptat pentru Mr. Pink, de Crăciun

De când a luat calea străinătății, Monica Gabor s-a schimbat radical. Fosta doamnă Columbeanu i-a pregătit iubitului ei o surpriză de proporții, de Crăciun.

Monica Gabor, supranumită în trecut ”scorpia de la Izvorani”,  este cu totul alt om de când a plecat în America, acolo unde și-a refăcut viață alături de Mr. Pink, omul de afaceri chinez, despre care s-a zvonit în urmă cu câteva luni că s-ar fi despărțit. Se pare că zvonurile au fost eronate, căci, fosta doamnă Columbeanu s-a pregătit cu mare fast pentru masa de Crăciun. Monica a vrut să-i facă o surpriză iubitului ei și s-a aventurat în bucătărie, unde a pregătit preparate alese pentru masa festivă de sărbători.

Monica Gabor, gest neașteptat pentru Mr. Pink, de Crăciun. Ce surpriză i-a pregătit fosta doamnă Columbeanu iubitului ei

Monica Gabor la răsfățat ca la carte pe iubitul ei de origine chineză. Fosta doamnă Columbeanu și-a pus șorțul de bucătărie și ca o gospodină desăvărșită a pregătit preparatele pentru masa festivă de Crăciun.

Monica a avut un ajutor de nădejde în bucătărie, pe fiica ei, Irinuca, care i-a dat o mână de ajutor la gătit.

Fosta ”scorpie de la Izvorani”, așa cum era supranumită pe vremea când era căsătorită cu Irinel Columbeanu, și-a răsfățat partenerul cu preparate tradiționale românești, dar și cu rețete chinezești.

Citeste si: Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu la 14 ani? Irina a devenit o domnișoară în toată regula

Monica Gabor și-a răsfățat iubitul de sărbători cu preparate tradiționale românești și cu rețete chinezești

Dacă toată lumea ar fi crezut că în Ajunul Crăciunului Monica Gabor își alegea ținuta pentru masa festivă de sărbători, nici pe departe. Fosta doamnă Columbeanu și-a pus șorțul de gătit și și-a surprins iubitul cu cele mai alese preparate atât românești, cât și chinezești.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Am învățat de la el să gătesc mâncare chinezească și știu să prepar ce le place amândurora.

În ultima perioadă a gătit el mai mult, nu știu ce s-a întâmplat, poate că se simte inspirat”,  declara Monica Gabor, în urmă cu ceva timp.

Astfel, în prag de sărbători, Monica s-a apucat să frământe cozonaci, să împăturească sarmale și să facă jumări, mâncărurile preferate ale lui Mr. Pink. 

De asemenea, Monica este tot cea care se ocupă de curățenia în casă, pentru că refuză să-și ia o menajeră.

„Monica nu mai vrea menajere. Face curățenie zilnic, iar de sărbători nu doar a gătit sarmale și mncare chinezească, dar a și făcut casa lună. Preferă să stea doar ea cu Mr. Pink și copiii. El este extreme de tipicar și organizat, dar și omul surprizelor.  Scoate mașina din garaj și o duce pe Monica în destinații de vis, fără ca ea să știe dinainte”,  a

povestit o persoană apropiată ei.

Citeste si: Prima reacție a lui Irinel Columbeanu după ce Monica Gabor a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica lor, într-un avion privat. Ce comentariu i-a lăsat omul de afaceri fostei soții

Sursa: playtech.ro.

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?