Monica Gabor: "In America gatesc in fiecare zi mancare chinezeasca tibetana". Fostul model da lectii de gatit sambata, la "Bucatarescuu"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 06:25

Sambata, 1 iunie, de la ora 10.00, la Kanal D, Dan Silviu Boerescu va asteapta la o editie speciala “Bucatarescu”. Invitata editiei este: Monica Gabor.

Venita pentru cateva zile in Romania, Monica Gabor a acceptat invitatia lui Dan Silviu Boerescu de a gati o budinca de dovlecel si ciuperci.

Fostul model a dezvaluit si ce preferinte culinare are: “ Imi place mancarea traditional-romaneasca, dar in America gatesc in fiecare zi mancare chinezeasca tibetana, gatesc carne si foarte multe legume, cu ghimbir, cu mirodenii, in WOK. Mananc foarte multe fructe si legume crude, le tai bucatele, le pun in blender cu putina apa si iese un shoothie foarte hranitor ”,

a spus Monica Gabor.

Nu ratati, o editie speciala “ Bucatarescu ”, sambata, de la 10.00, la Kanal D!.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.