Monica Gabor, innebunita dupa ceasuri! VEDETA recunoaste ca are deja o mini colectie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:03

O vedeta de la noi este pasionata de ceasuri ce costa mii de euro, in vreme ce alta diva se plange de abstinenta la capitolul; viata sexuala.

 Care sunt motivele pentru care una dintre cele mai de succes femei de afaceri din Romania nu-si gaseste inca Fat Frumosul??!... aflam imediat!

Adina Buzatu are un mare OFFF legat de viata personala. In exclusivitate pentru D-Paparazzi, ne-a dezvaluit ca ii este practic IMPOSIBIL sa-si resuciteze viata amoroasa si ca deocamdata acest capitol... se afla in moarte clinica!

Hmmm! Stim ca e tare dificil cu dragostea-n ziua de azi, mai ales cand esti canalizat pe cariera.
Off.. De Adina Buzatu nefericita... noua nu ne place!

 Ce poti sa-ti doresti mai mult?! Cariera Elenei Gheorghe merge ca pe roate, iar viata personala este…infloritoare asa ca…oare mai lipseste ceva din intregul peisaj?!

In prezent, Elena trebuie sa fie cu ochii in 4, caci piticul ei de numai un an si jumatate este nazdravan din cale-afara. Pana cand va inregistra insa propriile lui piese, ne multumim sa-l admiram pe Nicolas in fotografiile postate de mamica lui pe contul personal de Facebook, iar acest lucru...
tare ne mai place!

 Deh, dupa ce a gustat din viata luxoasa de la Hollywood, Monica Gabor si-a insusit pasiuni taaare scumpe. In prezent se declara indragostita de ceasurile incrustate cu….briliantee!

Mda. Bijuteria de la mana sa tot coste vreo 15.000 de euro, semn ca Mr Pink este chiar…generos si stie cand si cum sa-I daruiasca lui Moni…tot ce-I pofteste inimioara.
18:12-18:27- imi place sa vad ca s-a straduit, daca nu e ceva special nu ma incanta indiferent de cadou, nu ma face fericita

 E cert, Monica Gabor este o stratega din fire.
Stie exact ce butoane sa apese ca sa ajunga acolo unde-si doreste, ca doar asa a reusit sa se teleporteze de la Izvorani direct in Beverly Hills. Atentie insa! Jocurile de strategie jucate insa in exces sunt daunatoare, iar noua nu ne prea plac!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.