Monica Gabor NU ESTE o mama devotata! Iata MOTIVELE pentru care judecatorii au decis ca Irinuca sa ramana cu tatal ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:04

N-a avut suficienta grija de copil si nici nu si-a dat interesul cu privire cresterea lui.

Acestea sunt concluziile judecatorilor, care au decis ca Moni nu o poate scoate din tara pe fiica si ei si va avea parte de ea doar cateva saptamani pe an. Magistratii spun ca nici macar atunci cand se afla in aceeasi casa cu fetita, Moni nu o prea baga in seama.

 

Magistratii au taxat-o pe fosta doamna Columbeanu si pentru faptul ca a plecat in America fara sa-l anunte pe fostul sau sot si a lasat-o pe fetita in grija unor persoane straine.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Mai mult, judecatorii spun ca Moni nu le-a putut demonstra ca are venituri stabile, casa sau serviciu, astfel incat sa-si permita sa intretina un copil. Cu

totul altfel este vazut Irinel Columbeanu, pe care magistratii il considera un tata model.

 

Cu toate ca in motivarea instantei i se aduc elogii, omul de afaceri a refuzat sa comenteze hotararea. cat despre Monica Gabor, aceasta este in America si nu a putut fi contactata.