Monica Gabor si Irinel Columbeanu, ATAC DUR in declaratii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:57

Irinel Columbeani isi acuza fosta sotie ca nu a platit pensia alimentara si nu s-a mai interesat de fetita.

Monica Gabor se lauda ca traieste in lux in Statele Unite ale Americii. Insa fostul sot o acuza ca nu plateste pensie alimentara pentru fiica lor, Irinuca. Irinel Columbeanu sustine ca Moni nu a respectat decizia judecatorilor de a plati 1000 de lei pe luna. Potrivit omului de afaceri, Monica Gabor nu a virat de mai bine de un an si jumatate niciun ban in cont pentru Irina. Fosta doamna Columbeanu neaga acuzatiile lui Irinel Columeanu si sustine ca totul este o minciuna.


Irina are un cont in care depun bani regulat. Bani pe care ii va putea folosi oricand doreste. Amandoi (tata si fiica) cunosc acest aspect ”, a declarat Monica Gabor. Domnul Columeanu s-a plans, insa, ca nu stie despre existenta acestui cont si a rugat-o pe fosta sotie sa ii furnizeze toate datele necesare pentru a putea intra in posesia banilor. Fie Irinel Columeanu nu stie despre existenta acestui cont, fie Monica Gabor chiar nu plateste!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.