Monica Gabor și Mr. Pink, prima apariție publică împreună, după o lungă absență. Afaceristul chinez este de nerecunoscut

Author: Madalina Maftei

Monica Gabor și Mr. Pink, prima apariție publică împreună, după o lungă absență. Afaceristul chinez este de nerecunoscut

Sursa: Instagram Monica Gabor

Monica Gabor și Mr. Pink au avut prima apariție publică împreună, după despărțirea care ar fi avut loc în urmă cu un an. Iată cum au fost surprinși cei doi.

Mr. Pink a lipsit o lungă perioadă din viața publică, ba chiar și de pe rețelele de socializare. În urmă cu puțin timp, Monica Gabor a postat, pe o rețea de socializare, o poză în care se află alături de partenerul ei, participând la un eveniment important din viața Irinei Columbeanu.

Cum au apărut Monica Gabor și Mr. Pink la absolvirea Irinei Columbeanu

Fiica lui Irinel Columbeanu se află în America, la mama ei, decizie pe care afaceristul a luat-o în urmă cu ceva timp pentru ca Irina să urmeze una dintre cele mai bune școli din SUA. Pentru că nu puteau lipsi de la cel mai important moment din viața fiicei lor, Monica Gabor și Mr. Pink au fost alături de ea.

Fosta ”scorpie” de la Izvorani s-a fotografiat alături de afaceristul chinez.

După ce în urmă cu un an, în presă, a vuit vestea că Mr. Pink și Monica Gabor s-au despărțit, iar fosta soție a lui Irinel Columbeanu a fost nevoită să plece la sora ei în Dubai, ei bine, acum, după foarte mult timp, în mediul online a apărut și prima poză cu Mr. Pink. 

Citeste si: Irinel Columbeanu a fost externat din spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Cum se simte în aceste momente

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Afaceristul s-a afișat la brațul Monicăi Gabor, care radiază de fericire. Chipul bărbatului nu poate fi văzut, căci poartă mască. Acesta poartă un sacou negru, o pereche de pantaloni tot negri și un tricou alb, adoptând un stil casual.

În dreptul imaginii pe care fosta doamnă Columbeanu a postat-o a scris ”părinți mândri”, semn că se bucură enorm pentru reușitele Irinuicăi.

Se pare că Monica Gabor și Mr. Pink nu au ajuns la divorț, așa cum se zvonea în urmă cu un an, pare că lucrurile s-au rezolvat între ei și relația lor funcționează bine.

Citeste si: Mesajul neașteptat postat de Monica Gabor pe o rețea de socializare, după ce prietena ei, Mădălina Apostol, a dispărut: ”Dumnezeu e mare”

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?