Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit!? Vedeta a șters toate pozele cu iubitul ei. Iată prima declarație oficială: „Da, e adevărat...”

Author: Marina Ionescu
Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit!?
Sursa: Facebook

Când totul părea perfect în viața Monicăi Gabor și a lui Mr. Pink, un detaliu a ridicat multe semne de întrebare. Ce se întâmplă în viața celor doi? 

Monica Gabor a șters toate fotografiile cu Mr. Pink și cu fiul acestuia. Acum se zvonește că cei doi s-au despărțit, iar fosta soție a lui Columbeanu ar fi părăsit America.

Citeste si: Ramona Gabor a îmbrăcat rochia de mireasă în Dubai! FOTO

Ce face și unde este acum Monica Gabor

Monica Gabor se află în Dubai, alături de sora sa, Ramona Gabor, care este stabilită acolo de mai bine de 10 ani.

Potrivit Antena1.ro, surorile Gabor au ieșit la un restaurant exclusivist pe malul apei și au îmbrăcat ținute decupate, de vară.

Recent, Monica Gabor a publicat pe contul de Instagram o fotografie în care se află alături de sora sa, Ramona, într-o ipostază de-a dreptul memorabilă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Gabor️️ (@monicagabor888)

Citeste si: Monica Gabor şi Mr. Pink, sărbătorile în familie alături de copii! Cum sărbătoreşte Crăciunul fosta soţie a lui Irinel Columbeanu

După ce a publicat această imagine, au început să apară imediat întrebările, iar cei mai mulți s-au gândit că poate fi vorba de o despărțire între Mr.

Pink și Monica Gabor.

Potrivit celor de la  playtech.ro, fostul handbalist Paul Mantea a confirmat despărțirea Monicăi de Mr. Pink, pe numele său real Poe Qui Ying Wangsuo. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 10 ani.

„Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații', a declarat Paul Mantea pentru playtech.ro.

Citeste si: Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a împlinit 14 ani! Cum arată astăzi Irinuca!

O altă sursă apropiată Monicăi Gabor susține că fosta soție a lui Columbeanu i-a dat înapoi lui Mr. Pink toate bijuteriile în valoare de sute de mii de euro pe care le avea de la acesta, iar cele pe care le-a mai păstrat, le-a depozitat într-un seif așa cum s-au întâmplat și cu cele care i-au rămas în urma mariajului eșuat cu fostul afacerist Irinel Columbeanu.

„Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel', a mai spus o altă persoană din anturajul Monicăi Gabor pentru sursa mai sus menționată.