Monica Gabor, surpriză de proporții pentru partenerul ei, Mr. Pink! „Se simte inspirat”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 26 sep 2022, 01:40

Monica Gabor, surpriză de proporții pentru partenerul ei, Mr. Pink! „Se simte inspirat”

Sursa: Instagram Monica Gabor

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, i-a făcut o surpriză lui Mr. Pink. Chiar dacă locuiește în America, nu renunță la obiceiurile românești, astfel că, pentru Crăciun, Monica a gătit și mâncare tradițională românească, dar și chinezească.

Monica Gabor a devenit o gospodină în adevăratul sens al cuvântului pentru Mr. Pink, căruia i-a preparat de Crăciun și mâncare românească, dar și mâncare chinezească.

Monica Gabor a gătit mâncăruri românești și chinezești pentru Mr. Pink de Crăciun

Monica Gabor s-a străduit pentru ca masa de sărbători să fie cât mai plină, iar partea bună este că a avut și un ajutor de nădejde: fiica ei, Irina.

Monica Gabor a vrut să mulțumească pe toată lumea, dar mai ales pe soțul ei, așa că masa de Crăciun a avut nu doar mâncare tradițională românească, ci și mâncare chinezească. 

Citeste si: Prima reacție a lui Irinel Columbeanu după ce Monica Gabor a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica lor, într-un avion privat. Ce comentariu i-a lăsat omul de afaceri fostei soții

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Am învățat de la el să gătesc mâncare chinezească și știu să prepar ce le place amândurora. În ultima perioadă a gătit el mai mult, nu știu ce s-a întâmplat, poate că se simte inspirat”,  spunea Monica Gabor acum ceva timp.

Așadar, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a frământat cozonaci, a împăturit sarmalele și a făcut jumări, favoritele lui Mr. Pink. În plus, după ce se va termina Crăciunul, Monica Gabor îi va prepara lui Mr.

Pink o supă de pui românească, pentru că își dorește foarte mult să mănânce așa ceva.

Monica Gabor a renunțat la menajere

Pentru că a devenit o adevărată gospodină, Monica Gabor a făcut și curățenie și s-a asigurat că totul este în ordine.

Citeste si: După ce s-a zvonit că s-au despărțit, Monica Gabor a închis acest capitol postând o fotografie cu Mr. Pink. În ce ipostază și-a fotografiat iubitul

„Monica nu mai vrea menajere. Face curățenie zilnic, iar de sărbători nu doar a gătit sarmale și mncare chinezească, dar a și făcut casa lună.

Preferă să stea doar ea cu Mr. Pink și copiii. El este extreme de tipicar și organizat, dar și omul surprizelor.  Scoate mașina din garaj și o duce pe Monica în destinații de vis, fără ca ea să știe dinainte” , a declarat un apropiat al Monicăi Gabor.

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?