Monica Odagiu are coșmaruri cu ziua accidentului pe care l-a provocat. Decizia pe care actrița a luat-o, pentru a se repune pe picioare

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 iun 2023, 15:54

Monica Odagiu nu a putut trece peste accidentul mortal pe care l-a provocat în urmă cu aproximativ două luni și încă are nevoie de terapie în acest sens. De curând, actrița a vorbit deschis despre ce se întâmplă în viața ei în ultima perioadă.

Cu o săptămână înainte de Paște, Monica Odagiu a trecut printr-un moment deloc ferici t, atunci când a provocat un accident rutier. Un bărbat care, cu o seară înainte, băuse, s-a dezechilibrat și a căzut în fața mașinii pe care aceasta o conducea, iar artista l-a lovit mortal.

Monica Odagiu are coșmaruri cu ziua accidentului

Monica Odagiu și-a întrerupt activitatea profesională câteva săptămâni și, pentru a se putea întoarce cât mai repede la muncă, a decis să apeleze la ajutorul unui psiholog, căci aceasta era, totodată, singura modalitatea prin care se

putea pune mai repede pe picioare.

Mai mult decât atât, pe lângă ajutorul se specialitate pe care l-a primit, Monica Odagiu s-a bucurat și de susținerea venită din partea fanilor ei. Toate aceste lucruri, susține ea, împreună cu ajutorul venit din partea familiei, au ajutat-o să se facă bine mai repede.

Citește și: Ce face Monica Odagiu la o lună de la accidentul mortal din centrul Capitalei: ''Un pic de bine''

„În toată această perioadă, în afară de terapeut, trebuie să mulțumesc și pe această cale tuturor oamenilor care au fost alături de mine, oameni cărora nu am cum să le mulțumesc vreodată pentru felul în care au fost acolo și care m-au sfătuit să merg la terapie, pentru că eu nu credeam neapărat în terapie, dar mi-au spus că ar cam fi cazul și am simțit și eu asta! În prezent, merg în continuare, mă ține pe linia de plutire, sunt funcțională după cum puteți observa”, a povestit Monica Odagiu, coform Playtech.

Cu toate acestea, actrița mai are de lucru atunci când vine vorba de depășirea momentului, deoarece încă are coșmaruri în legătură cu ceea ce s-a întâmplat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Monica Odagiu stă departe de volanul mașinii

Chiar dacă are dreptul de a conduce, deoarece ancheta a demonstrat că accidentul nu s-a produs din cauza ei, Monica Odagiu nu vrea să se mai urce la volan.

Aceasta stă pe scaunul din dreapta, deoarece traumele sunt foarte mari și încă nu a putut trece peste tot ceea ce s-a întâmplat.

Începând cu luna mai, Monica Odagiu și-a reluat toate concertele și toate spectacolele de teatru și depune eforturi foarte mari, pentru a reuși să depășească momentul traumatizant în totalitate.

Citește și: Monica Odagiu a luat o decizie importantă, la aproximativ trei săptămâni de când a lovit mortal un bărbat: „Una dintre cele mai grele perioade trăite de mine”

De asemenea, aceasta a luat inclusiv o pauză de la rețelele de socializare, unde a postat doar câteva mesaje, prin care a explicat faptul că nu și-a dorit să ia viața bărbatului respectiv și prin care mulțumește pentru susținerea primită.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.