Monica Odagiu, pusă în fața mamei băiatului decedat în accident. „Vă rog să mă iertați, nu am vrut"

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 apr 2023, 17:15

Monica Odagiu, pusă în fața mamei băiatului decedat în accident

Sursa: Facebook Monica Odagiu

Monica Odagiu s-a întâlnit față în față cu mama băiatului ce a decedat în accident. Iată ce a reușit să îi spună actrița, printre lacrimi.

Monica Odagiu a ajuns la poliție, în urma incidentului ce a avut loc în urmă cu câteva zile, iar acolo, aceasta a fost nevoită să o privească pe mama îndurerată a băiatului ce a fost ucis în accident. Actrița a încercat să vorbească cu mama lui Alexandru.

Citește și: Noi detalii cu privire la ultimele ore din viața lui Alexandru ies la suprafață. Iată ce a făcut bărbatul accidentat mortal de Monica Odagiu

Monica Odagiu, pusă în fața mamei băiatului decedat în accident

Ajunsă la poliție, actrița Monica Odagiu a fost nevoită să se întâlnească cu membrii familiei ai băiatului ucis în accidentul de acum câteva zile. Actrița chiar ar fi încercat să vorbească cu mama acestuia, însă fără niciun rezultat. La această întâlnire au fost prezente mai multe rude ale băiatului, mai exact tatăl, unchiul și bunica tânărului mort. 

Întâlnite la secția de poliție de la Udriște, Monica Odagiu i-a adresat câteva cuvinte acesteia, cerându-i iertare acesteia, printre lacrimi. Însă nici mama băiatului și nici ceilalți membrii ai familiei nu i-au răspuns la acest gest. „Vă rog să mă iertați, nu am vrut", a spus Monica Odagiu, dar nu a primit niciun răspuns, potrivit adevarul.ro

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Monica Odagiu a fost implicată într-un accident mortal, pe strada Știrbei Vodă, atunci când bărbatul de 33 de ani era în stare de ebrietate, atunci când a traversat trecerea de pietoni în care a ajuns să își găsească sfârșitul. Actrița le-a zis polițiștilor că bărbatul s-a aruncat în fața mașinii ei, iar unele persoane susțin că a fost asemănător unui gest sinucigaș.

Citește și: Bărbatul lovit mortal de Monica Odagiu a fost înmormântat. Ce se întâmplă cu actrița în tot acest timp

Iată ce a făcut bărbatul accidentat mortal de Monica Odagiu

Anchetatorii încep să afle tot mai multe informații ce îi pot duce la motivul care a dus la moartea lui Alexandru, iar o primă variantă luată în calcul de aceștia este dependența acestuia de alcool. În ziua în care s-a produs accidentul, Alexandru trebuia să intre în tură la ora 14:00, la un cazinou din centrul Capitalei, iar sursele anchetei susțin că atunci când a venit la muncă, acesta era sub influența băuturilor alcoolice.

Șefii lui Alexandru au observat că bărbatul nu se simțea bine, așa că au decis să cheme ambulanța, la ora 14:35, însă acesta a luat-o la fugă înainte să poată ajunge salvarea. Timp de aproximativ o oră și jumătate, nu se știe exact ce a făcut, dar în jurul orei 16:15, Alexandru se afla la 250 de metri de locul unde lucra, loc unde a avut loc accidentul mortal.

Citește și: Noi detalii halucinante despre doctorul din Craiova, acuzat de decesul a patru pacienți: „A ieșit și ne-a spus că, din greșeală, i-a tăiat o arteră, o venă”